Make your day different

Logo Cover

GIVEAWAY: Meneghetti i Cover Style daruju 2 noćenja u istarskoj oazi luksuza, a sretna dobitnica jeee….

Tijekom hladnih dana nema ljepšeg osjećaja nego se ogrnuti plaštom topline u društvu osobe koju posebno volite. U istarskim Balama krije se luksuzna stancija Meneghetti, gdje ćete ove godine po prvi put moći uživati i tijekom zime. U nastavku doznajte tko je osvojio dva besplatna noćenja na jednom od najljepših hrvatskih imanja…

Iako je mnogi posjećuju ljeti, Istra je posebno bajkovita tijekom zimskih mjeseci. U skrovitim Balama krije se svjetski priznata stancija Meneghetti koja ove godine po prvi put nudi priliku da razmazite sva osjetila i za vrijeme tmurnih dana.

Meneghettijeva zimska čarolija počinje u studentom i traje do 7. siječnja 2024. godine. U tom razdoblju, hotel je otvoren od četvrtka do nedjelje, a na raspolaganju ima i posebne SPA tretmane Winter Specials uz koje možete napuniti baterije te se regenerirati od posljedica stresa.

Dok se vani temperatura spušta, uživajte u specijalnim zimskim tretmanima koji obnavljaju svaku poru tijela i pripremaju kožu za hladnu zimu – od ashiatsu masaže, preko ultrazvučnog tretmana lica do manikure.

Nakon SPA centra, prošećite do vanjske grijane terase restorana koja će vam pružiti ultimativni gurmanski bijeg. Dok upijate prirodu koja vas okružuje, kušajte remek-jela cijenjenih chefova spravljena od lokalno uzgojenih namirnica.

@meneghetti_istria

Nazdravite nezaboravnom zimskom odmoru čašom vrhunskog domaćeg vina ravno iz Meneghettijeve vinarije. U VIP kušaonici otkrijte čari vinograda koje se ogledaju u svakoj kapljici s Meneghettijevim potpisom.

Već maštate o hedonističkom odmoru u hotelu Meneghetti? Darujemo dva noćenja u standardnoj sobi (Superior / Vintage)  u razdoblju od 1. studenog do 21. prosinca 2023. godine!

@meneghetti_istria

Ime sretne dobitnice je:
@orlovictina

Pogledajte galeriju:

@meneghetti_istria
@meneghetti_istria
@meneghetti_istria
@meneghetti_istria
@meneghetti_istria
@meneghetti_istria
Meneghetti
Meneghetti SPA
Meneghetti
kušaonica u vinariji Meneghetti
imanje Meneghetti
@meneghetti_istria
Meneghetti Kušaona i Vinarija
@meneghetti_istria
@meneghetti_istria

Foto: Meneghetti (Matej Paluh) / InstagramHzzo

Slični članci