Make your day different

Logo Cover

Ogrnite se plaštom topline i luksuza na najljepšem istarskom imanju! Meneghetti otvara vrata i zimi uz ponudu kojoj je teško odoljeti

Iako je ljeto tek završilo, istinski hedonisti već maštaju o idućem odmoru. Da biste proživjeli jedinstvenu zimsku čaroliju, ne trebate putovati izvan granica Hrvatske – zaputite se na najljepše istarsko imanje. Meneghetti Wine Hotel & Winery ove godine otvara prvu zimsku sezonu, a u ponudi ima sve što vam je potrebno da se potpuno opustite i razmazite…

Iako Istru mnogi doživljavaju kao ljetnu destinaciju, ona je zapravo jednako čarobna i zimi. U skrovitim Balama krije se luksuzna stancija Meneghetti, gdje ćete ove godine po prvi put moći uživati i tijekom hladnih mjeseci.

Zimska bajka hotela Meneghetti počinje u studentom i traje do 21. prosinca 2023. godine. U tom razdoblju, od četvrtka do nedjelje imat ćete priliku ogrnuti se plaštom topline i ugode koju ovo očaravajuće imanje pruža za vrijeme tmurnih dana.

Meneghetti SPA

Osim unikatnog gastronomskog iskustva, svjetski poznata istarska destinacija nudi vam priliku da napunite baterije i regenerirate se od posljedica stresa.

Predan najvišim standardima kvalitete, Meneghetti SPA centar njeguje holistički pristup zdravlju i blagostanju s posebnom brigom za svih pet osjetila.

Meneghetti SPA

Dok se vani temperatura spušta, možete se potpuno opustiti i uživati u posebnim zimskim tretmanima koji obnavljaju svaku poru tijela te pripremaju kožu za hladnu zimu – od ashiatsu masaže do manikure.

Nakon SPA centra, prošećite do vanjske grijane terase restorana koja će vam pružiti ultimativni gurmanski bijeg. Kušajte kreativna jela cijenjenih chefova dok razmišljate o prirodi koja vas okružuje.

Meneghetti

Nazdravite nezaboravnom zimskom odmoru čašom vrhunskog domaćeg vina ravno iz Meneghettijeve vinarije. U kušaonici otkrijte čari vinograda koje se ogledaju u svakoj kapljici s Meneghettijevim potpisom.

U razdoblju od 21.12.2023. do 07.01.2024. hotel će biti stalno otvoren, a na Badnjak i Novu godinu očekuje vas posebna svečana večera kroz koju ćete iskusiti ekskluzivan gastronomski doživljaj.

Meneghetti

OVDJE rezervirajte svoj smještaj iz snova i prepustite se istinskom hedonizmu uz najbolje od onoga što Istra nudi.

Pogledajte galeriju:

kušaonica u vinariji Meneghetti
@meneghetti_istria
imanje Meneghetti
Meneghetti smještaj
Souffle od kestena sa sladoledom od buče
@meneghetti_istria
@meneghetti_istria
Meneghetti vinarija i kušaonica
Hotel i restoran Meneghetti
@meneghetti_istria
Meneghetti Wine Hotel & Winery

Foto: Meneghetti (Matej Paluh) / Instagram
PBZ

Slični članci