Make your day different

Logo Cover

A sretna dobitnica slikovnice ‘Šapice’ popularnog glumca Slavka Sobina o važnosti prijateljstva, toleranciji i prihvaćanju drugačijih jeeee..

Popularni glumac Slavko Sobin objavio je slikovnicu o važnosti prijateljstva, toleranciji i prihvaćanju drugačijih, ali i o svemu što se treba naučiti u najranijoj dobi, u djetinjstvu. Lifestyle portal Cover Style i Mozaik knjiga jednu čitateljicu (ili čitatelja) daruju slikovnicom ‘Šapice’, a njezino ime potražite u nastavku…

Prošlo je punih deset godina od kada je kazališni, televizijski i filmski glumac Slavko Sobin napisao predstavu ‘Šapice’ koja je osvojila najmlađu publiku.

 
 

Nakon kazališnih dasaka, vrijeme je da ova bezvremenska priča o prijateljstvu dobije svoje mjesto i na policama knjižnica, knjižara i brojnih domova.

Lifestyle portal Cover Style i izdavačka kuća Mozaik knjiga jednu čitateljicu (ili čitatelja!), daruju prvom slikovnicom 36 – godišnjeg splitskog glumca, divnom i poučnom pričom o važnosti prijateljstva, toleranciji i prihvaćanju drugačijih, o važnim stvarima koje treba naučiti u najranijoj dobi.

  Advertisement
  Advertisement
Slikovnica Šapice


Sretna dobitnica vrijedne slikovnivce je:

 

Lea Kos

Čestitamoooo!

Više o slikovnici doznajte OVDJE.

Foto: Instagram/promo

Slični članci