Make your day different

Logo Cover

Frizeri tvrde da će ove 3 boje kose biti ultimativni hit u 2021. godini! Izgledaju prirodno, lako se održavaju i pristaju gotovo svima

Baš kao i na modnom polju, 2021. godina donijet će nove trendove i na beauty sceni, a brojni frizeri predviđaju veliki uspjeh pojedinim bojama za kosu. Ako je vjerovati Instagramu, ružičasta kosa u narednih 365 dana osvojit će sve veći broj beauty entuzijastica, no riječ je o nijansi koja nije za svakoga. Što je sa suptilnijim bojama za kosu? Profesionalci tvrde da će ove tri prirodne nijanse dominirati ulicama u nadolazećim mjesecima…

Razmišljate li o bojenju kose u neku prirodnu, ali efektnu nijansu koju nije teško postići tijekom jednog posjeta frizeru, ove godine upravo takve tri boje bit će ultimativni hit.

@fedesancassanihairstylist

Prema predviđanju profesionalnih frizera, naredni mjeseci bit će u znaku toplih nijansi koje se postižu miješanjem nekoliko srodnih tonova s dodatkom hladnijih pramenova, a među najtraženijima bit će sljedeće tri boje kose.

1. Zlaćani bronde

Koloristica Karissa Schaudt ovu boju kose naziva ‘sand tropez’, jer spaja hladne smećkaste tonove i dominante, ali tople plave nalik pijesku.

 
@madisonrae86

Takozvani bronde hit je među beauty ovisnicama već nekoliko sezona, a nisu mu odoljele ni vojvotkinja Kate Middleton, glumica Blake Lively ni manekenka Gigi Hadid. Ove godine naglasak je na nešto toplijoj varijanti u kojoj prevladava topla plava boja.

‘Miješanjem pramenova i istaknutih tonova stvara se ova višedimenzionalna sjena toplih pješčanih i hladnih bež tonova’, objašnjava stručnjakinja za bojenje kose u razgovoru za Refinery29.

2. Bakrena i kestenjasto crvena

Zahvaljujući Netflixovoj hit seriji ‘Damin gambit’ koja je zaludjela svijet, crvena kosa ponovno se vraća na beauty radar, a fokus je na tonovima između bakrene i kestenjaste nijanse.

@systemprofessional

‘Riječ je o upečatljivoj nijansi, nešto dubljoj od bakrene, ali svjetlijoj od kestenjasto smeđe. Iako zvuči komplicirano, ovu boju kose zapravo je vrlo jednostavno postići. Bit će dovoljan samo jedan odlazak frizeru, a tajna se krije u pramenovima srodnih tonova’, pojasnila koloristica Karissa Schaudt.

3. Lješnjak smeđa

Ako ste prirodna brineta ili pak njegujete smeđu kosu te žudite za malim osvježenjem, boja lješnjaka u 2021. godini nepogrješiv je odabir, osobito jer izgleda vrlo prirodno i pristaje gotovo svima.

@salonmonchomoreno

‘Svijetliji pramenovi oživjet će ‘obični’ brineta-look. Iako se može doimati tamnom, lješnjak smeđa i dalje izgleda prirodno i nježno, posebice ako se kombinira sa zlaćanim pramenovima’, naglašava profesionalni frizer Ryan Trygstad.

Foto: Instagram

Slični članci