Make your day different

Logo Cover

Franka Batelić okinula prvi selfie s kćerkicom Gretom i otkrila uzbudljivu avanturu u koju se upustila njihova četveročlana obitelj

Početkom studenog pjevačica Franka Batelić i bivši nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka postali su roditelji kćerkice Grete. Popularna glazbenica sada je objavila prvu fotografiju svoje novopridošle nasljednice, a razlog je jedna posebna avantura u koju se njihova četveročlana obitelj upustila. Naime, članica žirija showa ‘Ples sa zvijezdama’ i bivši Vatreni otputovali su na obiteljski odmor, a ponosna mama Franka objavila je simpatični selfie iz aviona sa svojom djevojčicom i izazvala salve oduševljenja…

Otkako im se početkom studenog rodila kćerkica kojoj su nadjenuli ime Greta, u domu pjevačice Franke Batelić i bivšeg nogometaša Vedrana Ćorluke ne nedostaje smijeha ni veselja.

Popularna 30 – godišnja glazbenica otkrila je kako je na red došlo njihovo prvo putovanje kao četveročlane obitelji, ujedno objavivši i prvu fotografiju sa svojom nasljednicom od njezinog rođenja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

‘Beba leti. Brat neuhvatljiv objektivu od jurnjave od sjedala do sjedala. Svima želim sretan & ispunjen weekend!’, napisala je simpatična pjevačica uz fotografiju nastalu tijekom avionskog leta, dok u naručju drži svoju kćerkicu, koja će ovih dana navršiti tri mjeseca.

Također, svojim je pratiteljima otkrila da joj se na putovanju pridružio suprug Vedran, kao i majka Ingrid Zustović, no njihovu destinaciju zasad nije podijelila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Podsjetimo, ljubavna priča Franke i Vedrana započela je u ljeto 2012. godine na Zrću, gdje su se upoznali. Vjenčali su se u srpnju 2018. godine u lokalnoj crkvi u Balama. U siječnju 2020. godine postali su roditelji sinčića Viktora, a prije tri mjeseca na svijet im je stigla djevojčica kojoj su nadjenuli ime Greta.

Mjesec dana nakon rođenja kćerkice popularna glazbenica za Gloriju je ispričala kako je Viktor jako dobro prihvatio sestricu Gretu. ‘Viktor je dobro prihvatio Gretu, ali od tog silnog stresa se već dvaput razbolio u mjesec dana! Ali jako je dobar, pažljiv i bolji nego što smo očekivali’, otkrila je pjevačica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci