Make your day different

Logo Cover

Franka Batelić i Vedran Ćorluka van sebe su od sreće! Glazbenica otkrila veliki razlog za slavlje i nikad emotivnijim riječima razgalila srca

U domu glazbenice Franke Batelić i bivšeg nogometaša Vedrana Ćorluke ovih dana naveliko se slavi, a razlog ne može biti ljepši. Naime, malena Greta, kćerkica popularne pjevačice i proslavljenog nogometaša, proslavila je prvi rođendan. Ponosna mama pohvalila se radosnim vijestima na društvenim mrežama uz nikad viđene fotografije svoje mezimice i razgalila mnoga srca emotivnom čestitkom koju joj je posvetila…

Prije godinu dana, 4. studenog, obitelj pjevačice Franke Batelić i bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca Vedrana Ćorluke postala je bogatija za još jednog člana – kćerkicu kojoj su nadjenuli ime Greta.

Popularna 31 – godišnja glazbenica sa svojim obožavateljima nerijetko dijeli zanimljive crtice koje proživljava kao majka, a ovoga puta pohvalila se velikim razlogom za slavlje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

‘Greta.. ti biseru moj, svjetlosti moja – sretan 1. rođendan prekrasna i mila djevojčice.  Tvoj je osmijeh naš svjetionik, naš mir. Hvala ti živote na najljepšem, najkrhkijem mogućem daru – da gledam i osjećam kako iz dana u dan tvoje maleno nježno tijelo raste u mom zagrljaju. Tu smo da te volimo, čuvamo, branimo – mama, tata i Viktor – uvijek’, poručila je lijepa Riječanka uz album crno-bijelih fotografija svoje mezimice.

Čestitkama su se brzo pridružili Frankini prijatelji i suradnici, među kojima su poduzetnica Izabel Kovačić, pjevačica Maja Šuput i voditeljica Marijana Batinić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Podsjetimo, ljubavna priča Franke i Vedrana započela je u ljeto 2012. godine na Zrću, gdje su se upoznali. Vjenčali su se u srpnju 2018. godine u lokalnoj crkvi u Balama. U siječnju 2020. godine postali su roditelji sinčića Viktora, a u studenom prošle godine na svijet im je stigla djevojčica kojoj su nadjenuli ime Greta.

Mjesec dana nakon rođenja kćerkice popularna glazbenica za Gloriju je ispričala kako je Viktor jako dobro prihvatio sestricu Gretu. ‘Viktor je dobro prihvatio Gretu, ali od tog silnog stresa se već dvaput razbolio u mjesec dana! Ali jako je dobar, pažljiv i bolji nego što smo očekivali’, otkrila je pjevačica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Slični članci