Make your day different

Logo Cover

Francuska manikura u vibrantnim bojama stiže kao veliki trend ovog proljeća! Pronašli smo 10 ideja s Instagrama koje je lako kopirati

Francuska manikura, koju karakterizira neutralan prijelaz i decentna bijela linija koja ide uz sve, gotovo nikada neće izaći iz mode. Ovog proljeća ovaj stil vraća se s jednom nadogradnjom – u vibrantnim i pastelnim bojama. Tako ćemo prepoznatljive bijele vrhove zamijeniti nešto odvažnijim i razigranijim tonovima poput ružičaste, žute i plave, a posebno će efektni biti u kombinaciji s različitim motivima poput cvijeća ili srca. Kako bismo vas dodatno inspirirali i potaknuli da razmišljate izvan okvira, u nastavku izdvajamo 10 genijalnih manikura s Instagrama koje je lako kopirati…

S proljetnim mjesecima dolaze i vesele boje, kako u odjeći, tako i na našim noktima. Popularna francuska manikura ove sezone tako stiže u proljetnom šarenilu koje ima sposobnost podići svaku kombinaciju.

Dok tijekom zimskih mjeseci posežemo za nešto tamnijim i neutralnijim lakovima za nokte, proljeće koje kuca na vrata tjera nas da nokte presvučemo u šarene varijante.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Charlotte 🦋 (@charsgelnails_)

Francuska manikura jedan je od klasika koji nikada ne izlazi iz mode, a jednako tako je riječ o manikuri koja pristaje baš svakoj dužini noktiju; od onih izrazito kratkih, pa sve do nešto dužeg oblika.

Manikura koja će biti veliki trend ovog proljeća spoj je klasike i razigranog dizajna u obliku pastelnih vrhova u ružičastoj, narančastoj, plavoj, žutoj i zelenoj nijansi.

Mogućnosti je doista mnogo, a kako bismo vas inspirirali, u nastavku izdvajamo 10 francuskih manikura s twistom:

@charsgelnails_
@charsgelnails_
@overglowedit
@overglowedit
@overglowedit
@iramshelton
@iramshelton
@iramshelton
@beautiful_soul_beauty
@overglowedit

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci