Make your day different

Logo Cover

FOTO: Zagreb dobio totalno fora multibrand store za djecu, na otvaranje stigle Ana Karamarko, Mara Bratoš, Ana Vilenica i brojne poznate mame

U samom središtu Zagreba otvoren je multibrand store za djecu Ne.Ne.Ne., zastupnik brendova koji dječju modu čine potpuno drugačijom. Otvaranje nisu propustile brojne poznate mame. Nazočna je bila Ana Vilenica, Ana Šarić Karamarko, Mara Bratoš, Petra Kurtela, Mirna Medaković, Tamara Garbajs s dečkom Andrejom Rothom te brojni drugi koji su s velikim interesom pogledali ponudu te odabrali omiljene komade za svoje mališane.

Brendovi dolaze iz Njemačke, Nizozemske, Izraela, Francuske, Portugala i SAD-a, a neki od njih su: nununu world, Little Man Happy, Mói, PLAY UP, SNURK, NANAMI, Mini Melissa, Snooze baby, Jaq Jaq Bird, Plan Toys i ILADO. Uz odjeću i obuću za djecu do 7 godina, dostupne su i didaktičke igračke te nakit za trudnice.
Na otvaranju dućana Ne.Ne.Ne, vlasnica Manuela Šola izjavila je: ‘Kako smo moj partner i ja postali roditelji, uočili smo da u Zagrebu nedostaje dućan s ponudom kvalitetnih brendova izvrsnog dizajna, ali i ekološke proizvodnje. Sretni smo jer u Ne.Ne.Ne. svatko može pronaći brend za sebe, odnosno za svoje dijete. Posebno smo ponosni jer su u Zagreb došli neki od poznatih svjetskih brendova, kao što su nununu world i Little Man Happy.’

Manuela Šola i Nikola Žinić

 

Tea Matičević i Ana Šarić Karamarko

 

Tamara Garbajs i Andrej Roth

Kad kažemo ‘drugačiji’, Ne.Ne.Ne. to zaista i jest. Ovaj multibrend store briše razlike između dječaka i djevojčica pružajući asortiman unisex odjeće. Dio didaktičkih igračaka izrađen je od recikliranog drva, a određeni tekstili čak poprimaju miris roditelja kako bi mališani svakodnevno imali osjećaj blizine roditelja te ugode i mira. Dostupne su i majice s UV zaštitom te cipelice koje ispuštaju ugodan miris tijekom izlaganja na višim temperaturama.

Petra Kurtela i Mirna Medaković

 

Mara Bratoš

 

Ana Vilenica sa sinom

 

Nevio Marasović

Foto: Press


Slični članci