Make your day different

Logo Cover

FOTO: Svečano druženje okupilo ljubitelje filmske umjetnosti, a Jadranka Đokić i Nikša Kušelj malo su se ponovili

Sinoć je u samom srcu Zagreba održano druženje ususret ovogodišnjeg 24. Sarajevo Film Festivala, a svečanost je okupila brojne poznate glumce, redatelje, kao i sve ljubitelje sedme umjetnosti. Druženje nikako nisu propustili Tarik Filipović, Goran Bogdan, Ivana Roščić, Lana Gojak, Barbara i Lukas Nola, Judita Franković Brdar, Mara Bratoš, dok su Nikša Kušelj i Jadranka Đokić su sve prisutne iznenadili svojim malim, ali hrabrim, promjenama imagea…

Oskarovac Asghar Farhadi iranski redatelj i dvostruki dobitnik najprestižnije filmske nagrade koju je osvojio 2012. za film ‘Nader i Simin se rastaju’ te 2017. za dramu ‘Trgovački putnik’ – predsjedat će žirijem Natjecateljskog programa, a Judita Franković Brdar te scenaristica i redateljica Antoneta Alamat Kusijanović bit će članice žirija.

Otkrio je to direktor Festivala Mirsad Purivatra na sinoćnjem druženju u Zagrebu. Među ljubiteljima Sarajevo Film Festivala koji se ove godine održava od 10. do 17. kolovoza bili su i Tarik Filipović, Goran Bogdan, Lana Gojak, Barbara i Lukas Nola, Ivica Propadalo koji je na druženje stigao u pratnji svoje mlađahne supruge Dragane te brojni drugi zaljubljenici u filmsku i kulturnu scenu. Ipak pozornost su ukrali Nikša Kušelj i Jadranka Đokić koji su na zabavu stigli s novom, znatno tamnijom bojom kose….

Jadranka Đokić
Mara Bratoš i Nikša Kušelj

 

Goran Bogdan i Ivana Roščić

 

Dragana i Ivica Propadalo

 

Lana Gojak

 

Tarik Filipović

 

Robert Kurbaša i Judita Franković
Jadranka Đokić, Lana Gojak, Helena Minić Matanić s kćerkom Lolom i Dalibor Matanić
Goran Bogdan, Petra Kurtela i Uliks Fehmiu
Judita Franković
Barbara i Lukas Nola

 

Robert Tomić Zuber
Iva Mihalić
Daniela Trbović
Csilla Barath Bastaić
Daria Lorenci Flatz i Hrvoje Hribar
Judita Franković, Tarik Filipović i Lana Gojak

Fotografije: John Pavlish


Hzzo


Slični članci