Make your day different

Logo Cover

FOTO: Nova (genijalna!) kolekcija Victorije Beckham spaja sofisticiranost i bunt: ‘Tu igru nazivam mojim tihim prevratom..’

Victoria Beckham u nedjelju je na londonskom Tjednu mode predstavila svoju novu kolekciju za jesen 2020. Sofisticiranom, nosivom i odvažnom odjećom pomela je zaljubljenike u modu koji su ovaj prestižni događaj pratili iz prvih redova, uključujući samu urednicu američkog Voguea, Annu Wintour. Veliku podršku bivšoj Spajsici pružili su suprug David Beckham i djeca, a kako sama dizajnerica kaže, nova kolekcija spoja tradiciju i bunt…

‘Vodila sam se mišlju da se ne trebamo pridržavati pravila, nego da možemo slijediti svoje pobude’, opisala je 45-godišnja Victoria Beckham svoju novu kolekciju za jesen 2020 koju je jučer predstavila na Tjednu mode u Londonu.

 
 
 
 
 
 

Revija se održala u velebnoj Kući banketa u četvrti Whitehallu, a osim sjajne kolekcije, prisutne je oduševilo i uređenje same piste. Naime, iznad manekenki su visjeli raskošni lusteri na stropu koji je oslikao Peter Paul Rubens.

@bazaarthailand

‘Htjela sam istražiti kako odati priznanje tradiciji, a ujedno uputiti izazov ustaljenim pravilima. Biti subverzivna, ali i profinjena. Tu igru s propisima nazivam mojim tihim prevratom’, rekla je dizajnerica u priopćenju za medije.

  Advertisement
  Advertisement

Bivša Spajsica predstavljenim kreacijama najavila je vladavinu ženstvenih krojeva, sjajne kože, tradicionalnih uzoraka poput kariranog i geometrijskog, duge puf rukave i profinjena odijela u upečatljivim, ali zagasitim nijansama.

 
@thediaryofzor

Reviju su iz prvog reda pratili i njen suprug, bivši nogometaš David Beckham, sinovi Romeo i Cruz te osmogodišnja kći Harper, a društvo im je pravila i modna diktatorica i urednica američkog Voguea, Anna Wintour. Njihov najstariji sin Brooklyn jedini nije bio prisutan.

 
 
@smilescienceharleystreet

Nakon mnogo godina provedenih u New Yorku, bivša Spajsica vratila se u Veliku Britaniju 2018. godine kako bi revijom u britanskoj metropoli proslavila desetu obljetnicu svog modnog brenda. Uz to, lansirala je i svoju kozmetičku liniju Victoria Beckham beauty.

Pogledajte KOLEKCIJU:

Advertisement
Advertisement
@libasnow
@libasnow
@libasnow
@victoriabeckham
@libasnow
@victoriabeckham
@victoriabeckham
@victoriabeckham
@victoriabeckham
@victoriabeckham
@aurora_model
@norabnora
@norabnora
@norabnora
@simplytracy2
@fashion4ista

Foto: Instagram

Slični članci