Make your day different

Logo Cover

FOTO: Mila Kunis gotovo je neprepoznatljiva: Drastično je promijenila imidž i postala plavuša s ludo hrabrim modrim vrhovima…

Američke su filmske zvijezde poznate po svojim transformacijama, no Mila Kunis otpočetka karijere gaji isti look kestenjaste slatkice. Ipak, ovih je dana poneke šokirala, a mnoge oduševila neočekivanom promjenom boje kose za koju je potrebno puno hrabrosti.

Američka glumica ukrajinskog podrijetla Mila Kunis najpoznatija je po svojoj nepromijenjenoj frizuri još iz serije ‘Lude sedamdesete’ kojom je postavila standard. No u ludom ljetu radikalnih makeovera, vesela se supruga Ashtona Kutchera, odlučila riješiti smeđih lokni i zamijeniti ih plavom kosom modrih vrhova.

 
 
 
 
 
 
@lat914

Iako je prošlog vikenda uhvaćena na utakmici LA Dodgersa u svojoj prirodnoj boji, 36-godišnja Mila je ovih dana bila gotovo neprepoznatljiva na ulicama Los Angelesa sa svojim modrim ombreom.

https://www.instagram.com/p/B22HX-FnlbP/?utm_source=ig_web_copy_link

  Advertisement
  Advertisement

Premda je fotografirana s plavom kosom i modrim vrhovima spletenim u pletenicu ispod bejzbolske kape, vjerujemo kako će novi look uskoro podijeliti na društvenim mrežama ili na crvenom tepihu. Ne zna se ni je li ova odluka bila samoinicijativna ili je donesena za potrebe novog filma ‘Four Good Days’ koji je tek u početnoj fazi snimanja.

 

https://www.instagram.com/p/B21jxssn5qk/?utm_source=ig_web_copy_link

 
 
@around_celebrities

U svakom slučaju, svoju je uobičajenu pozitivnu energiju i promjenu prenijela na muža. Ashton Kutcher je, naime, namjeravao komentirati nedavne izjave Demi Moore o kojima smo pisali, ali predomislio se u zadnji čas: ‘Mislio sam objaviti zajedljiv Tweet, no onda sam vidio svog sina, kćer i suprugu te sam ga obrisao.’

Glumac je zacijelo htio komentirati ispovijest svoje bivše supruge koja je spontano pobacila njegovo dijete, a o tome progovorila na nacionalnoj televiziji.

Advertisement
Advertisement
@kozaczek.poland

Foto: Instagram

Slični članci