Make your day different

Logo Cover

FOTO: Kendall Jenner u potrazi za eliksirom vječne ljepote u minijaturnom bikiniju na snijegu testira granice izdržljivosti, i nije jedina…

U potrazi za eliksirom vječne ljepote mnoge su slavne osobe otišle korak dalje. Tako se neki podvrgavaju krioterapiji, koja nije za ljubitelje saune, tijekom koje osoba odjevena u donje rublje, čarape i rukavice te omotane glave, mora provesti tri minute zatvorena u komori, u kojoj je temperatura 130 stupnjeva ispod nule. Kendall Jenner, popularna televizijska zvijezda, pronašla je vlastiti recept. Na Instagramu je objavila seriju fotografija na kojima u snijegu pozira u bikiniju, sunčanim naočalama i krznenim čizmama preko koljena.

Tretmanima krioterapije često se podvrgavaju Pamela Anderson i bivši britanski premijer Tony Blair jer liječi, navodno, sve nedostatke – od celulita od općeg umora. Zbog ekstremne temperature tijelo ne šalje krv u ekstremitete pa ona intenzivno kola unutarnjim organima, a organizam istodobno proizvodi veliku količinu serotonina, hormona sreće.

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Kendall Jenner, najmlađa u klanu Kardashian-Jenner ujedno je najmlađa milijarderka svijeta. Popularna 26-godišnja televizijska zvijezda, odvažila se na nešto blažu, ali jednako ekstremnu, metodu kojom testira granice vlastite izdržljivosti, a kojom u konačnici želi poboljšati vlastito zdravlje.

‘Wim Hof je rekao ledene kupke’, napisala je u opisu fotografija Kendall Jenner pozivajući se na metode jačanja imuniteta nizozemskog ekstremnog atletičara poznatog po sposobnosti da pomiče vlastite granice i izdrži ekstremne hladnoće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Njezin odvažni čin pohvalila su brojna slavna lica poput kolegice u svijetu modelinga – Gigi Hadid, reality zvijezde Jonathana Chebana, koji je ove fotografije nazvao fotografijama godine, a objavu nisu preskočile niti njezine slavne sestre slavne sestre Kim, Khloe i Kourtney udjelivši joj niz komplimenata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Foto: Instagram

Slični članci