Make your day different

Logo Cover

FOTO: Izabel Kovačić odškrinula vrata raskošno uređenog londonskog doma, mjesto gdje obitelj najviše provodi vremena oduzima dah

Izabel Kovačić zajedno sa suprugom Mateom Kovačićem i sinčićem Ivanom posljednje dvije i pol godine živi u Londonu, od kud upravlja svojim modnim brendom Lunilou i plijeni poglede zahvaljujući svojim besprijekornim modnim izdanjima. Lijepa poduzetnica i supruga našeg reprezentativca sada je, pak, odškrinula vrata raskošno uređenog londonskog doma i pokazala dnevni boravak – mjesto na kojem obitelj provodi najviše vremena..

Naš proslavljeni nogometaš 28 – godišnji Mateo Kovačić u ljeto 2018. došao je na posudbu u londonski Chelsea, a potom se posudba pretvorila u transfer, pa je godinu dana kasnije potpisao za klub iz zapadnog Londona. Nogometni reprezentativac od tada živi u britanskoj prijastolnici sa suprugom Izabel Kovačić i dvogodišnjim sinčićem Ivanom.

Izabel Kovačić sada je svojim pratiteljima na Instagramu odškrinula vrata svog luksuzno uređenog londonskog doma koja, pak, otkriva kako izgleda dnevni boravak te da se u njemu, među ostalim, nalaze garnitura, manji stol, kamin i ogledalo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izakova)

Garnitura za sjedenje, koja zauzima centralno mjesto u dnevnom boravku, jedna je od najpoželjnijih na svijetu, a riječ je o modelu Camaleonda s potpisom Marija Bellinija.

Na zidu je smješteno ogledalo koje je iznimno popularno među Instagram influencericama – Ultrafragola s ugrađenim svjetlom koje je kreirao Ettore Sottsass Jr. u 70-ima. Isto u svojem domu ima i Elsa Hosk, slavna influencerica.

Posebno mjesto u dnevnom boravku zauzima i atraktivna lampa s potpisom njujorške dizajnerice Eny Lee Parker.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Camale Onda (@camaleonda)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Camale Onda (@camaleonda)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lunilou official (@lunilou)

 

Foto: Instagram

Slični članci