Make your day different

Logo Cover

FOTO: Iva Šulentić zablistala u prvom noćnom izlasku nakon poroda, za Sonju Kovač ljeto nije gotovo, a Nika Turković….

Sinoć je u zagrebačkom Francuskom paviljonu predstavljen novi noćni serum za posvjetljivanje, koji proširuje Garnierov asortiman kozmetičkih proizvoda s vitaminom C. Bila je to dobra prilika da se okupe brojna poznata lica. Televizijska voditeljica Iva Šulentić sredinom lipnja rodila je svoje prvo dijete – kćerkicu, a od ovog tjedna vratila se i poslovnim obvezama, ali i večernjim izlascima. Za ovu prigodu Iva je zablistala u punom sjaju, a na njezinoj liniji više nisu vidljivi tragovi nedavne trudnoće. Influencerica Sonja Kovač stigla je u kratkoj bijeloj haljinici i stajlingom pokazala kako se još ne želi rastati od ljeta, a glazbenica Nika Turković prigrlila je jesenji ‘must have’ trend – oversized sako…

Odabir lokacije nije slučajnost, naime Francuski paviljon pokazao se kao savršena kulisa za predstavljanje novog seruma ovog francuskog brenda, a poznati hrvatski umjetnik i florist Saša Šekoranja cvjetnim je kreacijama dodatno oplemenio predimenzioniranu siluetu proizvoda.

Nika Turković

Cijelu je priču upotpunila interaktivna multimedijalna instalacija pod imenom ’Garnier garden of future’ kroz koju su posjetitelji mogli doživjeti Garnierov svijet na posve novi i drukčiji način.

Predstavljanje je moderirala influencerica i ambasadorica brenda Garnier Paula Sikirić, a prisustvovale su i brojne ljubiteljice i ljubitelji ovog poznatog brenda kao: Iva Šulentić, Edita Misirić Vrkljan, Sonja Kovač, Miach, Marco Cuccurin i brojni drugi, a nakon što su se upoznale sa svim dobrobitima ovog moćnog seruma, uživale su u glazbenoj izvedbi talentirane Nike Turković.

Iva Šulentić

Novi Garnierov noćni serum s vitaminom C obogaćen je s 10 % čistog vitamina C kako bi vidljivo poboljšao sjaj umorne kože tijekom noći, u trenutku kada na najbolji način prihvaća dobrobiti njege.

Naime, stanice kože obnavljaju se u najvećoj mjeri noću, stoga se dok spavate vaša koža može potpuno usredotočiti na obnovu stanica i bolje upiti dobrobiti vitamina C. Jednako tako, noću se koža najefikasnije rješava slobodnih radikala, a poznato je i da se oštećenja kože zbog izlaganja UV zračenju nastavljaju noću, čak i nekoliko sati nakon izlaganja sunčevoj svjetlosti.

Paula Sikirić

Za Garnier jednostavnost nije zapreka učinkovitosti, a Garnierov noćni serum s vitaminom C u sebi sadržava prirodni i moćni sastojak;  čisti vitamin C prirodnog podrijetla – antioksidativnu dermatološki aktivnu supstancu poznatu po svojstvima vraćanja sjaja koži tijekom noći. Dobiva se u skladu s načelima zelene kemije, a višestruko je učinkovit protiv oksidacije, degradacije kolagena i manjka sjaja kože.

Nakon dugih godina znanstvenog istraživanja stručnjaci u Garnieru došli su do pravog otkrića stabiliziranjem evolucije 10 % čistog vitamina C.

Sonaj Kovač

Na temelju načela privlačnosti povezali su čisti vitamin C s pozitivno nabijenom tvari koja sudjeluje u njegovoj stabilizaciji.

Ova jedinstvena tehnologija omogućuje nam da koncentriramo povećanu količinu vitamina C u našoj formuli, a da pritom očuvamo njezinu cjelovitost tijekom vremena.

Sonja Kvesić

Tekstura Garnierovog novog noćnog seruma za posvjetljivanje nije ljepljiva ni masna, što omogućuje ugodnu primjenu, a osmišljen je tako da odgovara svim tipovima i tonusima kože te je dermatološki ispitan.

Pogledajte FOTO galeriju:

Pavla Predović
Rok Juričić
Nika Turković
Nika Ilčić
Neira Sinanbašić
Marco Cuccurin
Marcela Vrček
Maja Miletić
Luna Valas
Luka Mamić
Laura Bračun
Lara Vukušić

 

Filip Šerić
Edita Misirić Vrkljan
Dunja Ercegović
DJ Forora
Damir Begović
Bruna Munjaković
Anita Radovčić
Ana Strižić

 

Foto: John Pavlish i Aleksandar Selak

Slični članci