Make your day different

Logo Cover

FOTO: Donosimo sve detalje vruće atmosfere Cover Style rođendanske proslave! Tony Cetinski pripremio glazbeni spektakl, a gost iznenađenja bio je…

U kultnom zagrebačkom hotelu Esplanade proslavili smo 7. rođendan našeg portala Cover Style. Unatoč kiši koja nam je malo pokvarila planove, dobar duh nas nije napustio. Partneri, klijenti, suradnici i ostala poznata lica uz koje nas veže bliska suradnja i lijepe uspomene od osnivanja portala 2017. godine, bili su rado viđeni gosti urbanog gradskog tuluma koji je ispunio sva očekivanja – što lokacijom na kojoj se održao, što raznovrsnim sadržajem koji je dočekao goste, a što neizostavnim glazbenim programom predvođenim najboljim domaćim vokalom Tonyjem Cetinskim…

Pod krilaticom #NoCompromise, portal Cover Style udružio je snage s agencijom ROMB Marketing Strategy i priredio nezaboravan tulum povodom proslave 7. rođendana.

 

Pogledajte VIDEO s rođendanske proslave i nastup Tonija Cetinskog:

 

S obzirom na to da nam je kiša malčice poremetila planove, umjesto terase Olander, središte noćnog života postala je veličanstvena Smaragdna dvorana kultnog hotela Esplanade, a niz zanimljivih sadržaja obogatio je ovu večer i osigurao istinsko iskustvo uživanja.

Borna Kotromanić i Mihaela Štimac

Tko je sve stigao na Cover Style rođendanski Party pogledajte OVDJE!

Pobrinuli smo se da se svi osjećaju potpuno slobodnima te da na svakom koraku mogu pronaći nešto za sebe – osobito po pitanju osvježenja, hrane i stvaranja uspomena zbog kojih će im naš rođendanski party ostati u najljepšem sjećanju.

Goran Višnjić i Joško Lokas

Naše drage goste pred ulazom u hotel dočekao je novi Peugeot E-3008 kao službeni auto Cover Style eventa, kojeg su naši uzvanici tijekom večeri imali priliku pobliže upoznati, a čiji je luksuzan dizajn poslužio kao divna kulisa za stvaranje najljepših fotografija. Peugeot Hrvatska osigurao je i novi 508 model čije su se impresivne značajke, kao i privlačan dizajn, sjedinili s vječito otmjenom terasom Oleander.

Unatoč tome što nam je kiša pokvarila planove, dobar duh nije nas napustio, a sav sadržaj smo – uz pomoć dragih nam prijatelja, kolega i partnera, premjestili u veličanstvenu Smaragdnu dvoranu.

 

Marko i Sandra Njavro

 

Da bi ova večer bila još posebnija, dragim gostima pripremili smo i jedinstveno iznenađenje – genijalni kviz u režiji poznatog voditelja Joška Lokasa koji spaja tombolu i kviz, a mnogi od njih okušali su svoju sreću i kući otišli punih ruku vrijednih nagrada.

Koje su se vrijedne nagrade mogle osvojiti u tomboli i tko je kući otišao punih ruku doznajte OVDJE!

Tony Cetinski i Sandra Njavro

Naša rođendanska proslava ne bi bila potpuna bez glazbenog gosta – cijenjenog glazbenika Tonyja Cetinskog, koji je nakon rasprodane zagrebačke Arene, gdje je proslavio 55. rođendan, ali i obilježio 35 godina karijere, ponovno priredio glazbeni spektakl i potvrdio da s razlogom slovi za jednog od najboljih domaćih vokala.

Tony Cetinski

Gosti su kroz nastup – koji se pretvorio u pravi intimni koncert, jednoglasno pjevali mnogobrojne hitove poput ‘Nek ti bude ljubav sva’, ‘Ja sam zaljubljen’, ‘Blago onom tko te ima’, a na pozornici mu se pridružio i Saša Lozar s kojim je zapjevao Oliverov hit ‘Morski vuk’.

Saša Lozar i Tony Cetinski

U nastavku donosimo FOTO i VIDEO galeriju i djelić vruće atmosfere Cover Style rođendanskog partyja:

Borna Kotromanić
Tony Cetinski
Tony Cetinski
Tony Cetinski

 

 

Lejla Filipović, Mate Rončević i Matino Antunović

 

Ivica Matanić, Marina Bižić, Iva Bošnjak

 

Andreja Ćupor i Krešimir Renzo Prosoli

 

Marina Matić (Larie)

 

Ljiljana Hlupić i Andreja Ćupor

 

Milena Maršić, Vesna Miletić, Ana Nakić

 

Doris Artiček

 

Dora Brajković i Antonija Senjak

 

 

 

Iva Bošnjak, Dragutin Gotal, Ivica Matanić

 

 

Krešimir Renzo Prosoli, Dijana Karabašić

 

Kristina Krepela i Marin Miletić

 

 

 

Orlando Lopac i Vinka Prekupec

 

 

Borna Kotromanić i Manuela Svorcan

 

Marijana Omazić, Mia Begović, Nevia Dellale, Josip Kovačević, Ana-Marija Dujmović, Lovro Tkalčec, Nenad Sovilj
Sandra Njavro i Andrija Kević

*Veliko hvala sponzorima i partnerima koji su prepoznali vrijednost ljetnog rođendanskog eventa lifestyle portala Cover Style i osigurali da se o njemu još dugo, dugo priča: Mastercard, Peugeot, PBZ Intesa Sanpaolo Group, Antique, telemach, Franck, PINKO, Cedevita Vitamin Water, Esplanade Zagreb Hotel, JANAF, The Artisan Gin, Zvijezda, Vina Laguna, Mlinar, Premium Aesthetic, Falkensteiner Resort Punta Skala, Rotim Poliklinika, Meneghetti, Hrvatska Pošta, ROMB Marketing Strategy i LMF Festival.

Foto: Dražen Kokorić
Video: Nensi Profaca


Slični članci