Make your day different

Logo Cover

FOTO – RED CARPET: Cover Style proslavio 7. rođendan ludim tulumom! Kultni zagrebački hotel Esplanade pretvorio se u najveću party zonu u gradu

Prije sedam godina udahnuli smo život portalu Cover Style s ciljem stvaranja inovativnog prostora u kojem se spajaju nove generacije čitatelja s najpoznatijim domaćim i svjetskim brendovima. Njegov mali, ali veliki 7. rođendan obilježili smo s dolaskom ljetne sezone u samom srcu Zagreba – u Smaragdnoj dvorani luksuznog hotela Esplanade. Brojna poznata lica pristigla su uživati u neponovljivom spoju besramnog hedonizma, optimistične opuštenosti i veličanstvenog luksuza, a u nastavku otkrivamo tko je sve stigao na party o kojem će se još danima pričati…

Zahvaljujući divnim ljudima, suradnicima, cijenjenim partnerima portala i istinskim zvijezdama o kojima svakodnevno pišemo, početak ljetne sezone, ali i 7. rođendan lifestyle portala Cover Style odlučili smo proslaviti dobrom zabavom.

Pod krilaticom #NoCompromise, lifestyle portal Cover Style udružio je snage s agencijom Romb Marketing Strategy i započeo sezonu ljetnih evenata nezaboravnim partyjem.

 

Goran Višnjić i Sandra Njavro

Otmjenost i old school elegancija hotela Esplanade, koji već gotovo cijelo stoljeće utjelovljuje zagrebačku eleganciju i urbani šarm, poslužila je kao divan kontrapunkt parisienne chic dress codeu kojeg su prijatelji i partneri Cover Style portala ispoštovali na najljepši način, a nemoguće je bilo ne primijetiti da su svi uzvanici na sinoćnjem partyju bili ogrnuti dobrim stilom, unatoč kiši – koja nas nije dala smesti. Štoviše!

Pogledajte VIDEO:

 

 

 

 

Uz voditelja eventa, genijalnog Joška Lokasa, koji je uglednim gostima pripremio urnebesnu kviz-tombolu, sve prisutne pozdravila je i glavna urednica i osnivačica portala Cover Style Sandra Njavro, koja je svima zaželjela dobar provod uz hitove gosta – najveće domaće pop zvijezde Tonyja Cetinskog, koji je nakon rasprodane zagrebačke Arene za sve uzvanike našeg partyja ponovno priredio (intimni!) glazbeni spektakl i svojom energijom, glasom i dobrim duhom na najljepši mogući način sudjelovao u slavlju života.

 

Tony i Dubravka Cetinski

Zahvaljujemo svim našim gostima i partnerima koji su bili dijelom našeg rođendanskog partyja i jedva čekamo neki novi susret uz mnogo dobre zabave, smijeha i novih trenutaka za pamćenje.

 

A tko je sve stigao na ljetni party portala Cover Style? U nastavku pogledajte GALERIJU:

Goran Višnjić i Joško Lokas

 

Borna Kotromanić

 

Mirko i Iva Alilović

 

Borna Kotromanić i Mihaela Štimac Rojtinić

 

Andreja Ćupor i Krešimir Renzo Prosoli

 

Lejla Filipović

 

Romana Kajfež i Sandra Njavro

 

Kristina Krepela i Marin Miletić

 

Kristina Krepela i Sanja Vejnović

 

Antonija Blaće

 

Nenad Sovilj

 

Ante Vrban

 

Cecilija i Krešimir Rotim

 

Sanja Benco i Marija Markota Jurić

 

Andreja Ćupor, Krešimir Renzo Prosoli i Sandra Njavro

 

 

Hrvoje Anić

 

Ivona Kundert i Larisa Lipovac

 

 

 

Vanja Horvat i Kristina Burja

 

Anita Dujić

 

dr. Nevia Delalle i Josip Kovačević

 

Ivan i Martina Zrilić

 

Manuela Svorcan

 

 

Franjo Baltić i Sandra Njavro

 

Doris Artiček sa suprugom

 

Marina Matić i suprug Krešo Matić
Dijana Karabašić

 

Milena Maršić i Ana Nakić

 

Saša Lozar i Sandra Njavro
Tomislav Krajačić i supruga

 

 

Uršula Tolj

 

Tončica Čeljuska i Bernarda Petković

 

 

 

Saša Joka i suprug Jake Renzze

 

Premium Aesthetic tim (Martina Cesarik, Gabrijela Poldrugač, Tanja Šečić)

 

 

Marijana Omazić i Maro Pitarević

 

Antonija Senjak

 

Nikolina Barač

 

Matino Antunović
Ivan Jelaska i Ivana Tomljenović

 

 

 

Mate Rončević
Goran Višnjić, Sandra Njavro i Joško Lokas

 

Nikolina Barač

 

 

Franjo Baltić i djevojka Renea
Ivan Zrilić i Sandra Njavro

 

 

Orlando Lopac

 

Najmlađi uzvanici: Leon i Luka Radaković, Roko Bošnjak

 

 

*Veliko hvala sponzorima i partnerima koji su prepoznali vrijednost ljetnog rođendanskog eventa lifestyle portala Cover Style i osigurali da se o njemu još dugo, dugo priča: Mastercard, Peugeot, PBZ Intesa Sanpaolo Group, Antique, telemach, Franck, PINKO, Cedevita Vitamin Water, Esplanade Zagreb Hotel, JANAF, The Artisan Gin, Zvijezda, Vina Laguna, Mlinar, Premium Aesthetic, Falkensteiner Resort Punta Skala, Rotim Poliklinika, Meneghetti, Hrvatska Pošta, ROMB Marketing Strategy i LMF Festival.

 

Foto: Josip Regović/Pixsell
Video: Nensi Profaca


Slični članci