Make your day different

Logo Cover

FOTO: Bradley Cooper definitivno je slab na supermodele! Veza s Gigi Hadid više nije tajna, držeći se za ruke par potvrdio ljubav

Bradley Cooper definitivno je slab na supermodele, a nagađanja da mu je srce osvojila Gigi Hadid, napokon su potvrdile fotografije para nastale u Londonu, a na kojima se drže za ruke.

Još u listopadu prošle godine svjetski tabloidi raspisali su se o mogućoj romansi 28 – godišnje američke manekenke Gigi Hadid i dvadeset godina starijeg glumca Bradley Coopera, ali na konačnu potvrdu ljubavi svijet je čekao tri mjeseca. Slavni par napokon je snimljen tijekom šetnje po ulicama Londona. Time će britanska prijestolnica ostati upamćena i po tome kako su upravo ondje odlučili više ne tajiti ljubav budući da su se sve vrijeme držao za ruke.

Glumac je snimljen s plavom kapom na glavi, odjeven u crni kaput, maskirne cargo hlače i omiljene Nike tenisice dok je lice krio iza tamnih sunčanih naočala baš kao i ameriška ljepotica Gigi Hadid.

Dva dana ranije snimljeni su na aerodromu gdje je bilo jasno da odlaze na zajedničko putovanje, ali destinacija još nije bila poznata.

 

Gigi Hadid i Bradley Cooper prvi put zajedno su viđeni u listopadu prošle godine, prilikom izlaska iz popularnog restorana Via Carota u West Willageu, nakon čega su sjeli u isto vozilo.

Dežurnim paparazzima nisu promakli niti tjedan dana kasnije kad su snimljeni u vožnji istim automobilom nakon kratkog bijega iz grada, što je dala naslutiti njihova prtljaga.

Podsjetimo, junak filma ‘Zvijezda je rođena’ iz veze s ruskim supermodelom Irinom Shayk ima petogodišnju kćerkicu Leu Seine. Irina i Bradley prekinuli su lipnju 2019. nakon četiri godine veze, no otada zadržavaju blizak odnos zbog njihove jedine kćerkice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @the_true_irina

Glumca se povezivalo i s Humom Abedin, političarkom koja je 2016. bila potpredsjednica predsjedničke kampanje Hillary Clinton.

S druge strane Gigi Hadid majka je djevojčice Khai, koju je dobila iz veze s britanskim pjevačem i bivšim članom grupe One Direction, Zaynom Malikom.

Gigi Hadid i Zayn Malik ljubavnu vezu započeli su još 2015. godine, a među njima je zaiskrilo na snimanju spota za njegovu pjesmu ‘Pillow Talk’. Par je bio sretno zaljubljen i nerazdvojan pune tri godine, nakon čega je uslijedio iznenadni prekid 2018. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OUTSYLOOKS (@outsylooks)

Foto: Instagram

Slični članci