Make your day different

Logo Cover

FOTO: Bili smo na svečanom otvorenju nove (spektakularne!) vinarije, ekskluzivnog dragulja Hotela Meneghetti koja ljepotom ostavlja bez daha…

Očaravajuća Istra krije mnoštvo pitoresknih destinacija, a među najljepšima je, bez sumnje, luksuzni Meneghetti Wine Hotel & Winery koji već godinama privlači brojne hedoniste i gastronome iz cijelog svijeta. Od ovog vikenda imati će još jedan (veliki!) razlog – više. Naime, Meneghetti Wine Hotel & Winery službeno je otvorio novu vinariju, a svečano otvorenje pratilo je ležerno druženje uz najbolja vina, glazbenu pratnju i predivnu prirodu usred koje se smjestio ovaj uistinu ekskluzivni dragulj luksuznog Hotela Meneghetti, zdanje koje ljepotom ostavlja bez daha.

Meneghetti Wine Hotel & Winery službeno otvorio novu vinariju u užem krugu suradnika i kolega iz vinskog i hotelijerskog svijeta.

Uzvanike, njih stotinjak, dočekali su prvi vlasnici i osnivači brenda Meneghetti – supružnici Miroslav Plišo i Romana Kajfež, a potom su svi nazočni imali priliku uživati u ljepotama jedinstvenog podruma s poveznicom na povijest imanja i povezanost s brojnim vojnim utvrdama u okolici.

Brojni uzvanicu imali su priliku upoznati se s dva desetljeća rada koja su prethodila ovom važnom koraku u povijesti Meneghettija, istražiti novi vinski podrum, proučiti tehnologiju iza naprednih metoda proizvodnje i opustiti se u ekskluzivnom VIP tasting roomu.

Uz vrhunska vina Meneghetti, cjelokupno je iskustvo bilo prožeto i odabranim delicijama iz nadaleko poznate Meneghettijeve kuhinje.

Ovo će divno okruženje zasigurno postati jedno od neizostavnih mjesta svakoga tko odluči posjetiti Istru, a dočekat će ih niz zanimljivih programa – od vrhunskog wine flighta praćenog kreativnim zalogajima, preko vođenog obilaska vinarije do privatne degustacije vertikale nadaleko poznatog Meneghetti Reda.

Edi Pastrovicchio, načelnik općine Bale, zahvalio se domaćinu što je upravo Bale odabrao da u njemu ‘realizira svoj san’, a potom se uzvanicima obratio i Miroslav Plišo, generalni direktor Meneghettija.

Damir Bosek, Walter Filiputti, Edi Pastrovicchio, Miroslav Plišo

‘Kad sam prije tridesetak godina došao u Istru odmah sam vidio koliko je ona napredna u odnosu na cijelu nam Lijepu našu. Drago mi je reći da je danas još naprednija u odnosu na ostatak zemlje što znači da ovi ljudi ovdje rade vrijedno, rade dobro i rade pametno’, kazao je.

Miroslav Plišo

Pogledajte FOTO galeriju:

Romana Kajfež, Petra i Hrvoje Koštić
Lorena Plišo, Snježana Marinac, Vesna Pucar i Romana Kajfež

Sandra Njavro i Romana Kajfež

 

Filip Božić i Matija Curić

Jelena Radalj i Romana Kajfež
Zoran Marković i Sandra Njavro
Sandra Jurić
Lorena i Davor Plišo
Davor Plišo
Mišo Glavić, Jelena Radalj i Romana Kajfež

Sandra Njavro

 

Foto: Matej Paluh/promo

Slični članci