Make your day different

Logo Cover

Topli dani konačno kucaju na vrata, a ova 3 događaja u luksuznom istarskom hotelu Meneghetti nipošto ne želimo propustiti ovog proljeća

Očaravajuća Istra krije mnoštvo pitoresknih destinacija, a među najljepšima je, bez sumnje, luksuzni Meneghetti Wine Hotel & Winery koji već godinama privlači brojne hedoniste i gastronome iz cijelog svijeta. Bajkovita stancija u Balama ponovno otvara svoja vrata 18. ožujka te, uz sve bolje sadržaje, gostima se nude i iskustva koja se na našem području nemaju često prilike doživjeti. Kroz čitavu godinu posjetitelji će moći uživati u mnogobrojnim eventima, a u nastavku izdvajamo tri koja ovog proljeća nipošto ne želimo propustiti…

U moru ljepota koje Hrvatska krije, na samom vrhu sjedi istarsko imanje Meneghetti koje, osim hotela i vinarije, svojim gostima nudi i priliku za odmor daleko od očiju znatiželjnika o kakvom su oduvijek maštali.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Vrijedni tim koji ponosno stoji iza ove luksuzne priče neprestano traži nove izazove te, kao predvodnik inovativnih ideja, podiže ljestvicu kvalitete proizvoda i usluga na regionalnoj hotelijerskoj i enogastronomskoj sceni.

Stancija Meneghetti

Luksuzni resort u istarskim Balama mjesto je gdje su sudbonosno ‘da’ izgovorili glazbenica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka te pjevačica Maja Šuput i poduzetnik Nenad Tatarinov, a proteklog ljeta u njegovim čarima uživale su brojne Viktorijine anđelice i britanska glumica Phoebe Dynevor.

Ususret proljeću, luksuzni raj na zemlji ponovno otvara svoja vrata 18. ožujka i to s mnoštvom noviteta koji će dodatno obogatiti čitavo iskustvo boravka u njemu.

 
Villa

Tu spada ekskluzivna vinarija i 10 novih rezidencija s bazenima za najvišu razinu komfora i privatnosti. Zanimljivo je istaknuti da je Meneghetti jedini resort u regiji koji u svojoj ponudi ima vile s bazenom ovakve razine i veličine.

S dolaskom nove sezone tu su i zanimljiva događanja zbog kojih smo jedva dočekali tople dane, a u nastavku izdvajamo tri uzbudljiva koja ovog proljeća nikako ne želimo propustiti.

Meneghetti kušaonica

1. Svečano otvaranje nove vinarije25.03. od 13 sati

Ležerno druženje uz najbolja vina, glazbenu pratnju i divnu prirodu usred koje je smještena nova vinarija Meneghetti. Posjetitelji će imati prilike uživati u ljepotama jedinstvenog podruma s poveznicom na povijest imanja i povezanost s brojnim vojnim utvrdama u okolici.

Neizostavni su i VIP tasting room za najbolje privatne degustacijske programe, zgrada proizvodnje i sve njene tajne zanata te glavno mjesto za ovo i buduća druženja – kušaonica. Ona je otvorena svaki dan od 12 do 18 sati i nudi mnoštvo zanimljivih programa.

Meneghetti kušaonica

2. Jedinstveni Uskršnji vikend

Idealno okruženje za proljetni predah dopunit će vrhunske kulinarske kreacije koje će svim čulima prenijeti duh blagdana. Svoju paletu svježih i lokalnih namirnica Meneghetti ove godine obogaćuje vlastitim vrtom.

Smješten na svega nekoliko metara od kuhinje, upravo će on biti izvor najsvježijeg povrća i začina. Tome će se pribrojiti najbolji tradicionalni i lokalni proizvodi probranih i vrhunskih malih proizvođača u okolici imanja. Tako će svaki gost moći okusit duh Istre sa svakog tanjura.

Meneghetti kušaonica

3. Večera uz renomirani Charles Heidsieck – 21.04. od 18 sati

Večeru mogu rezervirati i gosti koji nisu smješteni u hotelu. Svi sudionici događanja, koji nakon ovako bogatog šampanjskog programa žele opušteno prenoćiti u jednoj od luksuznih rezidencija Meneghetti, ostvaruju pravo na povlaštene cijene smještaja na tu noć, ali i ostatak vikenda.

Charles Heidsieck x Meneghetti

Rezervirati možete OVDJE!

Izdvojite vremena za sebe i istražite jedan od novih signature spa tretmana koje je za ovu godinu kreirao Meneghettijev vrhunski tim.

Istaknuli bismo jedinstvene terapije – Vinotherapy i Olive Oil Therapy, bazirane na dva najbolja Meneghetti proizvoda: vinu i maslinovom ulju. Fino vino uglavnom doživljavamo osjetilima okusa i mirisa, ali njegove blagodati možete osjetiti i kroz kožu.

Villa (dnevni boravak)

Kako biste prvi saznali dodatne informacije o ovom i ostalim posebnim prigodama, a ujedno si osigurali i povlaštene cijene za boravak u Meneghettiju, možete iskazati interes da postanete član Meneghetti Cluba. Prijava se vrši  OVDJE.

Pogledajte galeriju:

Meneghetti kušaonica
Privatna plaža
Bazen resorta
Stancija Meneghetti
Villa (kupaonica)
Villa (bazen)
Meneghetti kušaonica
Meneghetti kušaonica
Villa (spavaća soba)
Meneghetti kušaonica

Foto: promo

Slični članci