Make your day different

Logo Cover

FOTO: Anita Dujić požalila se na nestašluk koji joj je priredila kćerkica Lily, a mnoge su majke nebrojeno puta proživjele sličan scenarij…

Bivša manekenka Anita Dujić ponosna je majka jednoipolgodišnje kćerkice Lily koju je dobila sa samozatajnim Škotom Duncanom Broadfootom. Scenografkinja i dekoraterka seta ne krije koliko uživa u majčinskoj ulozi, no sada se požalila na nestašluk koji joj je priredila njezina nasljednica. Osnivačica brenda Juno na šaljiv način otkrila je što je njena kćerkica napravila kada ju je na minutu ostavila bez nadzora, a mnoge majke nebrojeno puta proživjele su isti scenarij…

Jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki Anita Dujić nedavno se pohvalila fantastično uređenim interijerom svog stana, a sada je otkrila djelić atmosfere koja prevladava u njezinom domu kada u njemu boravi sama s kćerkicom Lily.

Zgodna 36-godišnja dekoraterka seta podijelila je seriju fotografija jednoipolgodišnje kćerkice na Instagram Storyju, pritom se požalivši na nestašluk koji joj je priredila.

@anita__dujic

Vlasnica brenda nakita Juno pokazala je kako to izgleda kada njezina Lily crta, ali i što se dogodi u trenutku kada je nakratko ostavi bez nadzora.

‘Ja imam vilu doma. Koja obožava crtati. A kad mama ne gleda, crta i po zidu’, našalila se bivša manekenka u objavi s kojom se mnoge majke mogu poistovjetiti.

 
Instagram Story / Screenshot

Anita Dujić svojedobno je izjavila kako majčinstvo nije nimalo lako te da ponekad može biti zaista izazovno i iscrpljujuće, ali i izuzetno nagrađujuće. Uz svoju nasljednicu svakog dana nauči nešto novo, a kada pomisli da sve drži pod kontrolom, tada nešto pođe po krivu ili pak uslijedi nova faza odrastanja s kojom se još nije susrela.

@anita__dujic

Atraktivna scenografkinja dobila je kćerkicu Lily s životnim partnerom Duncanom Broadfootom. Škotski location manager i uspješna poduzetnica sredinom listopada proslavili su treću godišnjicu veze, a uskoro navodno planiraju i vjenčanje.

Zaljubljeni par upoznao se 2017. godine na setu filma ‘Mamma Mia 2’ na otoku Visu, gdje je ona radila kao scenografkinja i dekoraterka, a on kao location manager.

@anita__dujic

Foto: Instagram

Slični članci