Make your day different

Logo Cover

FOTO: Anita Dujić otkrila djelić fantastično uređenog doma! U rustikalnoj kuhinji koja oduzima dah svima je za oko zapela jedna (nesvakidašnja!) stvar

Otkako je prekinula karijeru modela, poduzetnica i scenografkinja Anita Dujić posvetila se dizajniranju nakita i dekoriranju filmskih setova, a sada je otkrila djelić atmosfere koja vlada u njezinom zagrebačkom domu. Svestrana Trogiranka podijelila je fotografiju fantastično uređene kuhinje, u kojoj glavnu ulogu igra tamno drvo, no svima je za oko zapela jedna (nesvakidašnja!) stvar…

Bivša manekenka Anita Dujić poznata je po istančanom ukusu kada je riječ o odijevanju i uređenju interijera. Otkako je prije dvije godine ostala u drugom stanju, 36-godišnja poduzetnica i dekoraterka seta skrasila se u Zagrebu s partnerom i škotskim location managerom Duncanom Broadfootom.

Vlasnica brenda nakita Juno sada je otkrila djelić svoje oaze mira, podijelivši fotografiju genijalne kuhinje u čije je uređenje uložila poseban trud.

@anita__dujic

‘Obožavam ovaj pogled’, poručila je atraktivna Trogiranka uz fotografiju kuhinje u kojoj prevladava rustikalno ozračje i neutralni tonovi.

 
 

Minimalističke kvadratne pločice Anita je spojila s namještajem izrađenim od tamnog drveta i antracit radnom plohom. Umjesto srebrnog sudopera, njezinu kuhinju krasi bijeli, kao i mnoštvo zanimljivih detalja, poput šarmantnih teglica, košarica i vaze s cvijećem.

 
@anita__dujic

Ipak, svima je za oko zapela ista stvar – da na zidovima, umjesto ormarića, ima samo police, a otkrila je i zašto.

Predivna je! P.S. Toliko puta sam se danas opi*dila u svoj viseći element dok sam kuhala… Da, ti baš zavidim’, napisala joj je jedna obožavateljica, na što joj je Anita odgovorila: ‘Hahahha znam, to se i meni prije događalo. Zato sam prešla na police.’

‘I ja isto. Posebno onaj tamo ormarić ravno u kojem mi stoji kava’, poručila je još jedna pratiteljica u komentarima.

@anita__dujic

Sredinom listopada u domu Anite Dujić slavila se ljubav. Naime, dekoraterka seta obilježila je treću godišnjicu veze sa zgodnim Škotom Duncanom Broadfootom s kojim uskoro navodno planira vjenčanje.

Zaljubljeni par upoznao se 2017. godine na setu filma ‘Mamma Mia 2’ na otoku Visu, gdje je ona radila kao scenografkinja i dekoraterka, a on kao location manager.

@anita__dujic

Među njima je ubrzo zaiskrilo, a svoju vezu najprije su održavali na daljinu. Zbog ljubavi bivša manekenka neko vrijeme boravila je u Škotskoj i Engleskoj, a kada je ostala trudna 2018. godine, odlučila se vratiti u Hrvatsku.

Foto: Instagram

Slični članci