Make your day different

Logo Cover

Fanovi Khloe Kardashian ne mogu prijeći preko činjenice da je oprostila aferu ocu svog djeteta poručivši joj da se ponižava, a evo što im je odgovorila…

Prošla su gotovo dva mjeseca otkako je Khloe Kardashian na svijet donijela kćer True. Nažalost, tada su njezinu sreću pokvarile snimke koje su uhvatile njezinog partnera Tristiana Thompsona – u prevari. Reality zvijezda je ocu svog djeteta ipak odlučila pružiti još jednu šansu, no mir joj kvare fanovi kojima se ni malo ne sviđa njezina odluka. Khloe je napokon prekinula šutnju i oštro odgovorila onima koji njezinu odluku vide kao ponižavanje…

Samo dva dana prije nego je Khloe Kardashian rodila svoje prvo dijete – djevojčicu, njezin je partner Tristan Thompson, košarkaš uhvaćen u preljubu. Afera, koja je zgrozila svijet i obitelj Kardashian, pala je u drugi plan kad se doznalo da je Khloe postala majka prvog djeteta. Ipak, strasti se još nisu smirile budući da je zvijezda najpopularnijeg reality showa javno osramoćenom Tristianu odlučila – oprostiti. Budući da više nije mogla ostati imuna na kritike koje pljušte sa svih strana, Khloe se putem društvenih mreža prvi put obračunala sa svima onima koji njezin oprost vide kao čisto poniženje.

‘Mnogi danas vole udijeliti pokoji savjet drugima, a oni sami ne žive to što govore. Oni koji glume neku mudrost u većini slučajeva zapravo nemaju što dati. Ljudi, fokusirajte se na svoje probleme umjesto da mene kritizirate. Neki očito uživaju geldati tuđu tragediju, a ne znaju uživati u tuđoj sreći. Sigurna sam da svi imate puno toga u svom životu što trebate popraviti’, poručila Khloe Kardashian gotovo dva mjeseca nakon afere.

@khloekardashian

Ipak u komentarima objave ipak nije naišla na riječi utjehe budući da joj je većina fanova poručila da je jednostavno bolno gledati koliko se ponižava.

@khloekardashian

Fotografije: Instagram


Slični članci