Make your day different

Logo Cover

Ella Dvornik dočekala tridesete uz drastičnu promjenu frizure, svi se slažu da neodoljivo podsjeća na lika iz Netflixove serije koja je zaludjela svijet

Blogerica Ella Dvornik proslavila je 30. rođendan, a ulazak u novu životnu godinu obilježila je drastičnom promjenom imidža. Kći neprežaljenog kralja funka Dine Dvornika voli eksperimentirati s frizurama i bojama kose, a sada se odlučila za look koji je mnoge podsjetio na protagonisticu Netflixove hit serije ‘Damin gambit’. Oduševljeni obožavatelji popularne influencerice slažu se kako joj nova frizura izvrsno pristaje, a rođendanske čestitke pljušte sa svih strana…

Zgodna Ella Dvornik poznata je po tome da često mijenja frizure i boje kose, a povodom 30. rođendana odlučila je drastično promijeniti izgled i isprobati nešto vatreniju boju kose.

@elladvornik

Nakon što je donedavno furala smeđu boju s dva prednja plava pramena, kći neprežaljenog glazbenika Dine Dvornika odabrala je bakrenu nijansu i dodatno skratila kosu.

‘Flirty & thirty. Ulazim u tridesete vatreno! Hvala na vašim prijedlozima za boju, bakrena je pobijedila’, poručila je Ella Dvornik uz selfie s novom frizurom, a mnogi su primijetili istu stvar.

@elladvornik

Naime, obožavatelji zagrebačke influencerice komentirali su kako s novim imidžem neodoljivo podsjeća na lik Elizabeth Harmon iz Netflixove hit serije ‘Damin gambit’ koju i ona sama obožava.

 

‘S ovom frizurom sličiš na glumicu Anyu Taylor-Joy’, ‘Ista si Beth iz Daminog gambita’, ‘Znači, kao frizer moram reći da je ovo top’, ‘Tebi svaka boja stoji, ti si žena kameleon’, ‘Bacaš na glumicu iz Daminog gambita’, bili su samo neki od komplimenata.

@elladvornik

Inače, Ella Dvornik prije svakog rođendana posebnu pažnju posvećuje svojoj frizuri te se uvijek odluči za varijantu kakvu ranije nije isprobala.

Tako se proteklog tjedna posavjetovala s pratiteljima i zamolila ih da joj predlože koju bi boju kose ove godine trebala odabrati: ‘Znate da se ovaj mjesec u vlogmasima posvećujem svojoj kosi. Mislim da je razlog i taj što mi je okrugli 30. rođendan za 9 dana i želim se u idućoj godini posvetiti malo više sebi.’

@elladvornik

Osim novom frizurom, karizmatična blogerica obilježila je ulazak u novu životnu godinu i video epilogom na YouTube kanalu, pokazavši svoje stare fotografije koje su nasmijala mnoge, a ujedno se i oprostila od dvadesetih.

Video je započela fotografijom proslave 20. rođendana, opisavši je kao jednu od najboljih u životu. Usto, izazvala je salve smijeha komentarom o mladoj sebi: ‘Klošar bila, klošar ostala. Ne izgledam ništa drugačije nego danas.’

Pogledajte VIDEO:

Foto: Instagram / Video: YouTube

Slični članci