Make your day different

Logo Cover

EKSKLUZIVNO: Fotograf portala Cover Style snimio Janicu Kostelić u prvoj šetnji s bebom! Ponosna mama ne krije koliko uživa u majčinstvu

Najtrofejnija hrvatska skijašica Janica Kostelić krajem rujna na svijet je donijela svoje drugo dijete, a baš kao i prilikom prve trudnoće, bivša sportašica sve detalje oko dolaska prinove držala je dalje od očiju javnosti. Nakon što se unazad nekoliko godina povukla iz javnog života, vidjeti je u javnosti prava je rijetkost, a ovih je dana uhvaćena u šetnji s drugom bebom, a taj prizor ekskluzivno su snimili fotografi lifestyle portala Cover Style…

Krajem rujna doznalo se kako je bivša alpska skijašica Janica Kostelić rodila svoje drugo dijete.

Proslavljena sportašica i bivša državna tajnica za sport nedavno je po drugi put postala majka, a sretne vijesti otkrio je njezin tri godine stariji brat Ivica Kostelić no o detaljima poroda i je li njegova sestra ovoga puta rodila djevojčicu ili dječaka nije želio govoriti.

Iako se povukla iz javnog života i prekinula dugogodišnju skijašku karijeru, proslavljena 41 – godišnja sportašica i bivša državna tajnica za sport iskoristila je lijep jesenji dan za šetnju s novopridošlim članom obitelji.

Jedna od najboljih skijašica svih vremena prošetala se zagrebačkom Tkalčićevom ulicom i ukrala sve poglede slučajnih prolaznika u šetnji s nedavno rođenom bebom. Na ponosnoj mami ne vide se tragovi nedavne trudnoće. Štoviše! Izgleda sjajno, a majčinstvo joj odlično pristaje.

Pogledajte VIDEO:

Vijest o drugoj trudnoći proslavljene skijašice otkrivena je u srpnju, kada je bila u drugom tromjesečju trudnoće, a ona se, kao i prvi put, o svom stanju nije javno oglašavala.

Podsjetimo, Janica Kostelić već godinama uspješno izbjegava pojavljivanje u medijima sa sinčićem Oskarom kojeg je na svijet donijela prvog dana 2019. godine u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Ime oca i dalje taji od javnosti, no zato ne krije koliko uživa u novoj životnoj ulozi.

Pripremila: Tara Muslin
Foto: Cover Style


Slični članci