Make your day different

Logo Cover

Najtrofejnija hrvatska skijašica Janica Kostelić rodila drugo dijete! Sretnu vijest potvrdio je ponosni ujak Ivica Kostelić

U obitelji Kostelić ovih dana slavi se život. Naime, najtrofejnija hrvatska skijašica Janica Kostelić na svijet je donijela svoje drugo dijete. Da je njezin sinčić Oskar postao stariji brat, potvrdio je ponosni ujak Ivica Kostelić, no spol i ime prinove još uvijek nije otkriveno javnosti…

Bivša alpska skijašica Janica Kostelić rodila je drugo dijete, doznaje magazin Story.

Proslavljena sportašica i bivša državna tajnica za sport u 42. godini po drugi put postala je majka, a sretne vijesti otkrio je njezin tri godine stariji brat Ivica Kostelić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivica Kostelic (@ivicakostelic)

Sretnu vijest potvrdio je njezin brat Ivica Kostelić za Story, zahvalivši se na čestitkama, a na pitanje kako se osjeća Janica nakon porođaja kazao je da ne želi ništa otkrivati.

Vijest o drugoj trudnoći proslavljene skijašice otkrivena je u srpnju, kada je bila u drugom tromjesečju, a ona se, kao i prvi put, nije javno oglašavala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivica Skoko (@ivicaskoko)

Podsjetimo, Janica Kostelić već godinama uspješno izbjegava pojavljivanje u medijima sa sinčićem Oskarom kojeg je na svijet donijela prvog dana 2019. godine u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Ime oca i dalje taji od javnosti, no zato ne krije koliko uživa u novoj životnoj ulozi.

Pripremila: Tara Muslin
Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci