Make your day different

Logo Cover

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Nerazdvojni Slavko Sobin i Luka Nižetić uživaju na ‘psećoj’ plaži, na Visu! Glumac u čitanju, glazbenik u ronjenju..

Slavko Sobin uživa status jednog od omiljenih lica s malih ekrana. Iako detalje iz svoje svakodnevice redovito dijeli na društvenim mrežama, domaći glumac o ljubavnom životu gotovo da i ne priča. Ono što je ipak javnosti poznato je činjenica kako slobodne trenutke rado provodi u društvu Luke Nižetića, splitskog glazbenika. Ovaj popularni dvojac ovih je dana snimljen na otoku Visu, kako uživa na popularnoj ‘psećoj plaži’ – Navartalac, Slavko uz omiljeno štivo, Luka u ronjenju…

Slavka Sobina često imamo prilike vidjeti u javnosti, a na društvenim mrežama ne libi se pohvaliti zanimljivim avanturama i novostima iz svakodnevnog života.

.
.

Ipak, kada je riječ o ljubavi, 38-godišnji splitski glumac svaki detalj krije kao zmija noge, a prije dvije godine priznao je kako je sretno zaljubljen.

‘Trenutno mi je privatni život OK. Već dugo mi je privatni život OK, onako fino lijepo ravna crta kako treba biti i ne zamaram se time. Sve je lijepo, eto. Čak si dobio neku informaciju koju drugi ne dobiju! Progovorio sam o tome’, izjavio je tada junak serije ‘Crno-bijeli svijet’ u razgovoru s novinarom IN Magazina, po povratku iz Jordana gdje je bio u društvu splitskog glazbenika Luke Nižetića.

Premda nikad ne objavljuju zajedničke fotografije sa svojih putovanja njihovo je prijateljstvo čvrsto i danas, a otkrivaju to posljednje fotografije s ljetovanja u Komiži, na otoku Visu koje su ih snimili slučajni prolaznici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin)

Slavko Sobin ljetne je mjesece proveo uglavnom na otoku Visu. Prošli tjedan nazočio je regionalnoj premijeri filma ‘Smrt djevojčice sa žigicama’ redatelja Gorana Kulenovića te producenata Ivora Hadžiabdića i Antuna Bahata. Kriminalistički film, nastao prema istoimenom romanu Zorana Ferića, prikazan je u sklopu Open Air programa 29. Sarajevo Film Festivala, a prije projekcije sarajevsku publiku u ispunjenom kinu na otvorenom Cinema Stari Grad pozdravio je redatelj i koscenarist Kulenović, a na pozornicu su se popeli i brojni drugi članovi ekipe među kojima je bio i Slavko Sobin.

Luka Nižetić

Iz Sarajeva se ponovno zaputio na otok Vis, gdje ljeto provodi Luka Nižetić koji je upravo ondje 12. kolovoza proslavio jubilarni 40. rođendan.

U Komiži je, naime, Luka Nižetić otvorio dva restorana, a iako je kuhinja pravi rudnik, popularni glazbenik stigne uživti u radostima otočnog života: kad nije u Fabrici, odlazi na kupanje, bere bilje po obližnjim poljima i usput smišlja nova jela.

.
.

Otkako je 2013. u Komiži otvorio svoj restoran, Vis je svestranom splitskom glazbeniku postao drugim domom, a nakon Fabrike u kojoj poslužuje mediteranski street food – burgere, wokove, salate, domaću šalsu, veganska jela i doručke – prije tri godine s poslovnim je partnerom Reneom Gamijem preuzeo i lokalnu konobu Hum preimenovavši je ovog ljeta u Fabrika Pizza & Pasta.

.
.

Foto: snimio čitatelj

Slični članci