Make your day different

Logo Cover

Ecija Ivušić proslavila 37. rođendan uz album predivnih trudničkih fotografija, a jedna (posebna!) čestitka ganula ju je do suza

Iako svoj privatni život skriva kao zmija noge, bivša radijska i televizijska voditeljica Ecija Ivušić ovih dana ne skida osmijeh s lica, i to s posebnim razlogom. Naime, zgodna novinarka zakoračila je u novu životnu godinu, a tim povodom podijelila je set predivnih fotografija na kojima pažnju krade njezin poveći trudnički trbuščić. Usto, radijska voditeljica otkrila je po čemu joj je ovaj rođendan najposebniji do sada, a nije izostala ni emotivna čestitka supruga Gorana Beloševića koja ju je ganula do suza…

Radijska i televizijska zvijezda Ecija Ivušić navršila je 37 godina, a svoj veliki dan obilježila je uz album trudničkih fotografija.

Otkako je sredinom srpnja obznanila svijetu da će postati majka, zgodna novinarka ne krije koliko se veseli novoj ulozi, a povodom ulaska u novu životnu godinu otkrila je na čemu je sve zahvalna.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ecija Belošević 🤍 (@ecija_ivusic)

‘Najposebniji rođendan koji će u povijesti ostati zapisan kao posljednji da sam samo ja bitna. Da nikakve male ručice ne prčkaju po mojoj torti. Da smijem sama puhati svjećice. Da sama otvaram svoj poklon bez “asistencije”. Sretan mi ovaj blagoslovljeni rođendan, gospodin mi čestita lupkanjem već od 5 ujutro, Rio grebanjem od 6, jedino me budući tatica pustio da spavam još koliko želim nakon rođendanske puse u 7. Sve je dobro. Zapravo bolje ne može. Beskrajno zahvalna’, poručila je zgodna Zagrepčanka uz album trudničkih fotografija na kojima pozira u trapericama bez grudnjaka, stavljajući fokus na zaobljeni trbuščić.

Na snimanju joj se pridružio i suprug Goran Belošević, koji je svojoj životnoj suputnici uputio emotivnu čestitku na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Goran Belošević (@goran.belosevic)

‘Najbolja ženica na cijelome svijetu danas slavi svoj ročkas. Moj mali borac i uskoro najbolja mama na svijetu. Volim te i jedva čekam svaki sljedeći dan s tobom’, napisao je bubnjar grupe Pravila igre uz fotografije svoje supruge, a ona u komentarima nije sakrila kako ju je dirljiva posveta ganula do suza.

Podsjetimo, bivša voditeljica i bubnjar benda Pravila igre zaručili su se krajem 2021. godine u Firenzi, a na vječnu ljubav zavjetovali su se u rujnu prošle godine na otočiću Vrniku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ecija Belošević 🤍 (@ecija_ivusic)

Svadbeni party održao se na Korčuli, odakle je Ecija rodom. Na vjenčanje su stigli brojni poznati, uključujući Nives Celzijus, Snježanu Schillinger i Anteu Kodžoman. Mladenka je za svoj dan iz snova odabrala vjenčanicu s domaćim potpisom dizajnera Borisa Pavlina.

Uspješna influencerica i bubnjar benda Pravila igre nedavno su organizirali zabavu bušenja balona povodom otkrivanja spola bebe, a svijetu su tada obznanili kako očekuju dječaka. Nekoliko dana kasnije Ecija je putem Instagrama otkrila kako će njihov prvi sinčić na svijet stići tijekom prosinca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ecija Belošević 🤍 (@ecija_ivusic)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci