Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Ecija Ivušić i Goran Belošević Ecija otkrili spol bebe, ali zabava bušenja balona nije išla glatko i po planu

Bivša radijska i televizijska voditeljica Ecija Ivušić i njezin suprug Goran Belošević, pjevač i bubnjar grupe Pravila igre, u slatkom su iščekivanju prvog zajedničkog djeteta. Poznati supružnici sretne vijesti otkrili su sredinom srpnja putem društvenih mreža, a sada su i s ostatkom svijeta obznanili spol bebe, podijelivši presladak (i originalan!) video sa zabave bušenja balona koji otkriva čekaju li djevojčicu ili dječaka…

Atraktivna bivša voditeljica i influencerica Ecija Ivušić i njezin suprug, glazbenik i poduzetnik Goran Belošević uskoro će po prvi put postati roditelji.

Zgodna 36-godišnja influencerica i radijska voditeljica i godinu dana stariji glazbenik i poduzetnik uskoro će proslaviti prvu godišnjicu braka, a sada su otkrili i spol prinove koju željno iščekuju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ecija Belošević 🤍 (@ecija_ivusic)

Uspješna influencerica i bubnjar benda Pravila igre organizirali su zabavu povodom otkrivanja spola bebe kakve su se popularizirale posljednjih godina na kojima budući roditelji vijesti uglavnom otkrivaju bušenjem balona ili rezanjem torte.

Dvorište su ukrasili ružičastim i plavim balonima, a napetost su stvorili na kreativan način. Naime, Goran je ispucao plave konfete, a Ecija ružičaste, no misterij je riješio njihov četveronožni ljubimac Rio koji nosio plave balone otkrivši kako očekuju sina.

Pogledajte VIDEO:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ecija Belošević 🤍 (@ecija_ivusic)

Uspješna influencerica i bubnjar benda Pravila igre zaručili su se krajem 2021. godine u Firenzi, a na vječnu ljubav zavjetovali su se u rujnu prošle godine na otočiću Vrniku.

Svadbeni party održao se na Korčuli, odakle je Ecija rodom. Na vjenčanje su stigli brojni poznati, uključujući Nives Celzijus, Snježanu Schillinger i Anteu Kodžoman. Mladenka je za svoj dan iz snova odabrala vjenčanicu s domaćim potpisom dizajnera Borisa Pavlina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ecija Belošević 🤍 (@ecija_ivusic)

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram

Slični članci