Make your day different

Logo Cover

Ecija Ivušić i Goran Belošević slave prvu godišnjicu braka! Voditeljica mnoge dirnula romantičnom posvetom suprugu, ali i nešto otkrila…

Prije točno godinu dana bivša radijska voditeljica Ecija Ivušić i njezin partner, pjevač i bubnjar grupe Pravila igre Goran Belošević ozakonili su svoju ljubav brakom u kapelici na otočiću Vrniku kraj Korčule u nazočnosti kumova, obitelji i bliskih prijatelja. Povodom prve godišnjice braka, nekadašnja Kraljica Hrvatske prisjetila se najljepših trenutaka tog velikog dana i svom životnom suputniku uputila je romantičnu posvetu na društvenim mrežama. Usto, PR stručnjakinja otkrila je detalje njihovog intimnog slavlja, ali i priznala što joj je ipak najljepši poklon za ovu posebnu obljetnicu…

Atraktivna bivša voditeljica i influencerica Ecija Ivušić i njezin suprug, glazbenik i poduzetnik Goran Belošević slave prvu godišnjicu braka, a uskoro će postati i roditelji prvog zajedničkog djeteta.

Zgodna 36-godišnja influencerica i radijska voditeljica i godinu dana stariji glazbenik i poduzetnik 10. rujna zakleli su se na vječnu ljubav na otočiću Vrniku kraj Korčule, no zbog njezine visoke trudnoće, proslavu na ovom bajkovitom mjestu ipak su morali odgoditi za iduću godinu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ecija Belošević 🤍 (@ecija_ivusic)

‘Dogovor je bio da prvu godišnjicu braka proslavimo tamo gdje je sve i počelo, na našem magičnom otoku ljubavi. Ali Bog je imao druge planove i beskrajno vječno sam mu zahvalna na tome. Jer velike trudnice nisu gošće za polu puste otoke. Sretna ti naša ‘prva’ ljubavi. Sljedeću slavimo na otoku s našim bebolincem’, poručila je zgodna Zagrepčanka uz objavu koju je popratila fotografijama s vjenčanja.

Uspješna influencerica i član benda Pravila igre godišnjicu su proslavili u svom dvorištu u društvu kumova i bliskih prijatelja, a bivša radijska i televizijska voditeljica priznala je kako joj je najljepši poklon upravo prinova koja će na svijet stići za par mjeseci.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ecija Belošević 🤍 (@ecija_ivusic)

‘Naša prva! Kumići i obitelj. I najljepši mogući poklon u buši’, napisala je razdragana voditeljica.

Uspješna influencerica i bubnjar benda Pravila igre nedavno su organizirali zabavu bušenja balona povodom otkrivanja spola bebe, a svijetu su tada obznanili kako očekuju dječaka. Nekoliko dana kasnije Ecija je putem Instagrama otkrila kako će njihov prvi sinčić na svijet stići tijekom prosinca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ecija Belošević 🤍 (@ecija_ivusic)

Podsjetimo, bivša voditeljica i bubnjar benda Pravila igre zaručili su se krajem 2021. godine u Firenzi, a na vječnu ljubav zavjetovali su se u rujnu prošle godine na otočiću Vrniku.

Svadbeni party održao se na Korčuli, odakle je Ecija rodom. Na vjenčanje su stigli brojni poznati, uključujući Nives Celzijus, Snježanu Schillinger i Anteu Kodžoman. Mladenka je za svoj dan iz snova odabrala vjenčanicu s domaćim potpisom dizajnera Borisa Pavlina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ecija Belošević 🤍 (@ecija_ivusic)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci