Make your day different

Logo Cover

Dragan i Mia Jurilj imaju veliki razlog za slavlje: On joj je priredio romantično iznenađenje, ona mu nije ostala dužna!

Dragan Jurilj, poduzetnik i nekadašnji olimpijac taekwondoa, sa suprugom Mijom proveo je nekoliko dana u Beču. Zaljubljeni bračni par je za odlazak u Austriju imao poseban razlog. Naime, Mia Jurilj proslavila je 24. rođendan, a tim povodom romantični Dragan priredio joj je nekoliko slatkih iznenađenja. Atraktivna Splićanka nije mu ostala dužna. Na večeru je stigla u nikad izazovnijem stylingu.

Zgodna Mia Jurilj posljednji će rođendan zasigurno dugo pamtiti. Kad se u austrijskoj prijestolnici probudila dočekao ju je buket omiljenog cvijeća: kala i ljiljana, a njezinim su mladim godinama nazdravili u jednom elitnom restoranu uz večeru s pogledom na cijeli grad. Mia je, pak, svog dragog iznenadila izazovnim stylingom. S tokicom na glavi, čija joj je mrežica diskretno pokrivala lice, i mrežastim čarapama na nogama, zasigurno je mnoge goste restorana ostavila bez daha. Par je nedavno proslavio i svoju prvu godišnjicu braka.


‘Za godišnjicu braka nisam apsolutno ništa očekivala od Dragana s obzirom na činjenicu da se uz njega svaki dan osjećam posebno i kao princeza. Često me iznenadi nekom lijepom gestom, cvijećem, putovanjima tako da ne znam što bih više od toga i mogla poželjeti? Našla sam svog princa! ispričala je Mia Jurilj u svojem ekskluzivnom intervjuu za Cover Style prisjetivši se sretnog datuma – 4. travnja, kada su se prije godinu dana u Marakešu jedno drugom zavjetovali na vječnu ljubav.

Foto: InstagramHzzo

Slični članci