Make your day different

Logo Cover

Mia Jurilj o ljubavi sa suprugom Draganom, slatkom iznenađenju za prvu godišnjicu braka i zašto je on njezin princ

Mia Jurilj, bivša splitska manekenka i supruga Dragana Jurilja, nekadašnjeg olimpijca taekwondoa a danas uspješnog poduzetnika, ekskluzivno je za portal Cover Style prvi puta ispričala čime je suprug Dragan uvijek iznova može osvojiti, kako je izgledala njihova prva godišnjica braka, čega su se sve tog dana prisjetili ali i kako se slaže s njegovim 10 – godišnjim sinom Arienom, kojeg Dragan ima iz veze s bivšom dugogodišnjom partnericom Sunčicom Lalić.

Premda se više ne bavi manekenstvom Mia Jurilj, 23 – godišnja lijepa brineta, guste i njegovane kose, svojim atraktivnim izgledom, gdje god da se pojavi, krade poglede. Njezinom suprugu Draganu Jurilju oni svakako laskaju. Protekli vikend par je proveo u Zadru gdje su proslavili prvu godišnjicu braka. Ovoga puta, kako nam je otkrila Mia, malu intimnu proslavu nisu ‘začinili’ nekim egzotičnim putovanjem jer su ih u tome spriječile Draganove poslovne obveze i njezine – fakultetske, a iako oboje uživaju u putovanjima ona nikako nisu uvjet za njihovu sreću.
‘Obaveze su nas prisilile da niti ne razmišljamo o nekom dalekom putovanju u ovom trenutku a s obzirom na to da smo Dragan i ja jednostavan par koji ne ‘pati od datuma’ kao što je godišnjica braka ili Valentinovo, nismo ništa posebno niti planirali za proslavu toga dana. Učinilo nam se zgodnim da ostanemo u Zadru. Za godišnjicu braka nisam apsolutno ništa očekivala od Dragana s obzirom na činjenicu da se uz njega svaki dan osjećam posebno i kao princeza. Često me iznenadi nekom lijepom gestom, cvijećem, putovanjima tako da ne znam što bih više od toga i mogla poželjeti? Našla sam svog princa! , ispričala nam je Mia. Međutim 4. travnja, upravo na sam dan kada su se prije godinu dana u Marakešu jedno drugom zavjetovali na vječnu ljubav, lijepu je Splićanku suprug ipak iznenadio.

@mrs.mia.jurilj

 

@mrs.mia.jurilj

‘Na jutro naše godišnjice iznenadio me mojim najdražim cvijećem, predivnim buketom bijelih kala, upravo onakvim kakve sam imala na našem vjenčanju kod matičara, bez mašnice, bez satenske vrpce koja prekriva divne zelene stabljike. Cvjetovi su bili povezani samo prozirnom gumenom trakicom debljine milimetra, na čuđenje sviju. Razlog tome je što volim svoje cvijeće što jednostavnije i finije. Kale zaista posjeduju veličanstvenu ljepotu, kako im i samo ime kaže (grč. calla)’, govori Mia te dodaje da su proveli prekrasan dan, upravo za pamćenje. Ona je, pak, svojem suprugu prvu godišnjicu braka čestitala – javno. Na svojem je Instagramu objavila zavodljivu fotografiju na kojoj pozira s leđa u bazenu.

@mrs.mia.jurilj

 

@mrs.mia.jurilj

‘Prisjetili smo se našeg upoznavanja. Oboje smo odmah znali da smo jedno za drugo zbog čega je i naša veza rapidno napredovala što nas je dovelo do vjenčanja, nakon nešto manje od godine dana. Prisjetili smo se naših zaruka u vezi kojih imamo neke naše interne šale, naših dogodovština kojih se čovjek ne sjeti svaki dan, našeg vjenčanja kod matičara u Hrvatskoj, sjetila sam se svoje treme uoči ulaska u matični ured, sreće nakon što sam izgovorila ’da’, proslave vjenčanja tijekom koje sam s Draganovim sinom Arienom odigrala jednu partiju FIFA-e na Playstationu, naših obitelji kako su se lijepo slagale i družile, Marocco-a. Prisjetili smo se mi i nekih naših sitnih konflikata, no oni su zanemarivi jer posjedujemo zavidno dobru komunikaciju, iznimno se poštujemo i podupiremo, razumijemo se i spremni smo na kompromise, stoga svaku prepreku brzo svladamo. Smatram da Dragan posjeduje osobine sangvinika s ponekom karakteristikom kolerika, ja osobine melankolika sa zanemarivom dozom kolerika i da smo zbog toga karakterno kompatibilni. Šalila sam se s njim da me je strah za naš brak, jer sam prije 15.-ak dana pročitala rezultate jedne statističke analize, koji otkrivaju da se znatno povećao postotak razvoda kod bračnih parova u prvoj godini braka. Prilično je diskutabilno kakvi su razlozi takvih rezultata, možda nizak prag tolerancije, nemogućnost prihvaćanja partnera takvog kakav jeste, sebičnost? Ja se šalim s Draganom: da sam sada odahnula, da je prošla ta ‘kritična prva godina’ i da ćemo sada živjeti sretno do kraja života. Predvečer me Dragan iznenadio romantičnom večerom gdje smo uz svijeće i latice od ruža odgledali snimku našeg vjenčanja u Marocco-u. Bilo je divno. Preplavile su nas emocije i zaključili smo kako smo jako sretni što smo se pronašli i da želimo nastaviti uveseljavati jedno drugoga i biti zajedno u dobru i u zlu’, ispričala nam je lijepa Mia, koja je s 23 godine starijim suprugom pronašla istinsku sreću. I ljubav.

@mrs.mia.jurilj


Uskršnje praznike par je proveo u Dalmaciji, u njezinom rodnom Splitu. I u obiteljskom ozračju.
‘Moja obitelj je jako tradicionalna i najljepše slike mog djetinjstva su upravo vrijeme koje provodimo zajedno. Za svaki blagdan, pa tako i za Uskrs, moji baka i dida za cijelu obitelj pripreme raskošan menu, kakvog nema za naručiti u nikakvom restoranu. Sretna sam i zahvalna Bogu što imam tu privilegiju da su mi u obitelji ‘svi na broju’, i u dobrim odnosima. Drago mi je što Dragan i ja dijelimo iste poglede na svijet i na obitelj, što on jednako kao i ja voli provoditi vrijeme u obiteljskom okruženju. Iz tog razloga smo sutradan, točnije na Uskršnji ponedjeljak odlučili provesti neko vrijeme u Zadru, s Draganovim sinom Arienom, koji je radi praznika tamo i boravio. On je divan dječak s kojim se odlično slažem, jako ga volim i uživam kada provodimo vrijeme s njim. Arien ima izražen senzibilitet za životinje tako da je bio oduševljen kada je saznao da ćemo mu se u Zadru pridružiti, ne samo tata i ja, već i novi član naše obitelji, naš kućni ljubimac, chihuahua Asla s kojom se obožava igrati. Asla ima divan karakter, ona je čist dokaz da postoji savršen pas. Put s njom nismo niti osjetili’, doznali smo od Mije Jurilj.

Foto: Privatni album/Instagram
PBZ

Slični članci