Make your day different

Logo Cover

Doris Pinčić podijelila jednostavan RECEPT za slastan i zdrav riblji ručak koji će uspjeti i početnicima, a gotov je u svega 10 minuta

Malo tko ne zna da Doris Pinčić gaji veliku strast prema kulinarstvu i isprobavanju jednostavnih recepata za hranu kojoj je teško odoljeti. Voditeljica kultne HRT-ove emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ podrijetlom je Zadranka, stoga često priprema zdrava i brza riblja jela, a sada je podijelila jedan od svojih omiljenih recepata koji će vas zadržati u kuhinji svega 10 minuta…

Od svog angažmana u emisiji ‘Tri, dva, jedan – kuhaj’ Doris Pinčić dala je naslutiti da je veliki gurman, ali i vješta kuharica.

Osim što kuha za svoje ukućane, 32-godišnja HRT-ova voditeljica snima i vlastiti gastro serijal ‘Kuhinja babe Eve’ u kojem posjećuje razne dijelove Lijepe naše i s lokalnim stanovnicima uči raditi nova tradicionalna jela.

@dorispincicrogoznica_doda

Uvijek dobro raspoložena Zadranka nerijetko dijeli recepte s obožavateljima na Instagramu, a sada je objavila jedan kao stvoren za dane kada ste u žurbi ili vam se ne da provoditi sate u kuhinji.

Nakon razgovora s nutricionisticom Darijom Vranešić o pripremi ribljih jela, Doris je odlučila skuhati tjesteninu s fileom crvenog bodečnjaka, jedne od najcjenjenijih pripadnika oborite ribe koja živi na velikim dubinama uz morsko dno.

@dorispincicrogoznica_doda

Na maslinovom ulju kratko sam prepekla filete ribe, maknula ih s tave i na isto ulje stavila šaku cherry rajčica i češnjak. Nakon nekoliko minuta sve sam prelila bijelim vinom.

Sa strane sam skuhala tjesteninu od durum pšenice, onako na pola, pa je ubacila u tavu s rajčicama i češnjakom, podlila s malo vode od kuhanja pašte, vratila ribu svemu, zalila s još malo maslinovog ulja, posolila, popaprila i sve posula svježim peršinom’, napisala je voditeljica na Instagramu, dodajući kako joj je za pripremu trebalo samo 10 minuta.

Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci