Make your day different

Logo Cover

Dobro odijelo imperativ je elegancije! Kraljica Rania oduševila u modelu moćne i energične boje kao stvorene za samouvjerene dame

Jordanska kraljica Rania uvijek se odjene sukladno prilici i mjestu, pa ne čudi što se njezine modne kombinacije prate s velikom pozornošću. Supruga kralja Abdulaha II. poznata je kao jedna od najbolje odjevenih dama na svijetu, što je ponovno uspješno dokazala stajlingom koji je složila za poslovni sastanak u New Yorku. Članica jordanskog dvora posegnula je za moćnim odijelom koji nema rok trajanja, a smatra se velikim ovosezonskim hitom. Tamnocrveni sako i smart casual hlače slavnog potpisa isfurala je uz efektne dodatke i izazvala salve oduševljenja…

Tradicionalno skrojena odijela koja inspiraciju crpe iz muškog stila odijevanja ove sezone proživljavaju svojih pet minuta slave, a njihova velika ljubiteljica je i jordanska kraljica Rania.

Zgodna 53-godišnja plemkinja svoje viđenje ovog modnog klasika pokazala je prilikom dolaska u New York, gdje se pojavila u jednom od najelegantnijih izdanja do sada.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Jordanska Kraljica Rania uvijek je vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a njezin stil mogao bi se opisati kao ženstven i klasičan, no uvijek s pomalo otkačenim detaljima.

Supruga kralja Abudlaha II. ovoga puta opredijelila se za moćno odijelo u tamnocrvenoj boji koje se sastoji od blazera s dvorednim kopčanjem i smart casual hlača, a djelo je urugvajske dizajnerice Gabriele Hearst.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zeina Hijazi زينة حجازي (@zeinahijaziiii)

Svoj elegantan look jordanska plemkinja oplemenila je parom smeđih salonki s metalik odsjajem i potpisom slavnog dizajnera Manola Blahnika, a u ruci je držala smeđu torbicu brenda Delvaux.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci