Make your day different

Logo Cover

Danska glumica i bivša supruga Sylvester Stallonea s ponosom pokazala trudnički trbuh, u 55. godini života očekuje peto dijete

Iako je već dobrano zagazila u šesto desetljeće života, slavna danska glumica, manekenka i televizijska voditeljica Brigitte Nielsen još nije odustala od majčinstva, a ovih je dana na Instagramu s ponosom pokazala trudnički trbuh i slatko iščekivanje petog djeteta.

@realbrigittenielsen

Sudeći prema fotografiji, bebica bi uskoro mogla doći na svijet i tako povećati sreću njene ionako velike obitelj.

@realbrigittenielsen

Doduše, iako glumica već ima četvero djece, četiri velika sina – Juliana Windinga, Raoula Ayrtona Meyera Jr., Killiana Marcusa Nielsena i Douglasa Aarona Meyera, u dobi od 23 do 35 godina, pa su glumica i njen 15 godina mlađi suprug Mattia Dessi, s kojim je u braku od 2006. godine, poželjeli prinovu.

@realbrigittenielsen

Glumica je o toj velikoj želji pričala i lani kad je medijima bez imalo ustručavanja izjavila da se, unatoč svojim godinama, trudi dobiti još jedno dijete.

Želja im se očito ispunila, a lijepoj Brigiti trudnoća s petom bebom očito godi. Baš kao i peti brak, s mlađahnim suprugom, barmenom sa Sicilije. Jedan od njezinih supruga bio je i 17 godina stariji holivudski glumac Sylvester Stallone, a ta je ljubav trajala svega 19 mjeseci.

@realbrigittenielsen

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci