Make your day different

Logo Cover

Cristiano Ronaldo puca od ponosa! Proslavljeni nogometaš i životna partnerica Georgina Rodriguez pohvalili se važnim obiteljskim slavljem

U domu Cristiana Ronalda i njegove životne odabranice Georgine Rodriguez ovih se dana posebno slavilo. Naime, blizanci Eva Maria i Mateo, koje je nogometašu rodila surogat majka, navršili su 7 godina. Povodom njihovog velikog dana, nogometna legenda i argentinska manekenka priredili su im intimnu kućnu zabavu. Ponosni tata na društvenim mrežama otkrio je djelić slavlja i otkrio što mu je ovih dana ipak na prvom mjestu…

Cristiano Ronaldo i njegova zgodna bolja polovica Georgina Rodriguez ovih su dana obilježavali važan događaj.

U domu 39-godišnjeg nogometaša i devet godina mlađe manekenke slavio se sedmi rođendan blizanaca Eve Marie i Matea.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

‘Obitelj na prvome mjestu’, napisao je peterostruki dobitnik Zlatne lopte uz obiteljsku fotografiju na kojoj svi zajedno poziraju nasmiješeni uz rođendansku tortu, a istu je fotografiju na svom profilu podijelila i 30-godišnja manekenka.

Cristiano i Georgina zaljubili su se nakon fatalnog susreta u Guccijevom dućanu u Madridu gdje je ona tada radila, a on je bio vjerna mušterija. Par je svoju ljubavnu vezu potvrdio 2016., a iduće godine u studenom dobili su djevojčicu Alanu Martinu.

Cristiano je pet mjeseci ranije preko surogat majke postao otac blizanaca Eve Marije i Matea. Najstarijeg sina Cristiana Jr. također mu je rodila surogat majka 2010. godine, a Georgina je svu njegovu djecu prihvatila kao vlastitu.

U listopadu 2021. par je objavio sretnu vijest kako čekaju blizance – djevojčicu i dječaka. Nažalost, nije sve završilo kako su planirali. 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

zajedničkoj je izjavi par sredinom travnja 2022. objavio rođenje kćerke, ali i tužnu vijest da su izgubili sina: ‘S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Naš dječačiću sad si anđeo. Uvijek ćemo te voljeti’. 

Početkom prošle godine nogometaš i manekenka s djecom su se preselili u Rijad, glavni grad Saudijske Arabije, gdje je slavni Portugalac potpisao ugovor za tamošnji prvoligaški klub Al Nassr. 

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Slični članci