Make your day different

Logo Cover

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez pucaju od ponosa! Slavni nogometaš otkrio razlog i raznježio mnoge slatkom posvetom najstarijem sinu

Iako ovih dana ima pune ruke posla s treninzima i utakmicama na Europskom prvenstvu, slavni portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo nije propustio priliku pohvaliti se važnim danom u životu svog sina Cristiana Ronalda Juniora. Naime, najstariji sin slavnog Portugalca navršio je 14 godina, a ponosni tata uputio mu je dirljivu čestitku na društvenim mrežama. Nije izostajala niti emotivna čestitka njegove zaručnice Georgine Rodriguez koja je ovim potezom iznova potvrdila kako je svu nogometaševu djecu uistinu prihvatila kao vlastitu…

Legendarni nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova zaručnica Georgina Rodriguez ovih dana pucaju od ponosa, a razlog ne može biti ljepši.

Naime, nogometašev najstariji sin Cristiano Ronaldo Junior proslavio je 14. rođendan, a ponosni roditelji uputili su mu dirljive čestitke na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

‘Ne mogu vjerovati da imaš 14 godina, vrijeme leti. Čestitam, partneru u zločinu! Tata te voli puno’, poručio je nogometni as uz fotografiju sa svojim najstarijim sinom, a nije izostala niti čestitka njegove pomajke Georgine Rodriguez koja je podijelila fotografiju iz slavljenikovih mlađih dana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Podsjetimo, Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez zaljubili su se nakon fatalnog susreta u Guccijevom dućanu u Madridu, gdje je ona tada radila, a on je bio vjerna mušterija. Par je ljubavnu vezu potvrdio 2016., a iduće godine u studenom dobili su djevojčicu Alanu Martinu.

Cristiano je pet mjeseci ranije preko surogat majke postao otac blizanaca Eve Marije i Matea. Najstarijeg sina Cristiana Jr. također mu je rodila surogat majka 2010. godine, a Georgina je svu njegovu djecu prihvatila kao vlastitu.

U listopadu 2021. par je objavio sretnu vijest kako čekaju blizance – djevojčicu i dječaka. Nažalost, nije sve završilo kako su planirali.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

zajedničkoj je izjavi par sredinom travnja 2022. godine objavio rođenje kćerke, ali i tužnu vijest da su izgubili sina: ‘S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Naš dječačiću sad si anđeo. Uvijek ćemo te voljeti’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Slični članci