Make your day different

Logo Cover

Chic ukosnice u trenu podižu i običnu crnu haljinu, a najjednostavnije su rješenje za efektan novogodišnji look! Našli smo 14 sniženih komada koje vrište glamur

Od dočeka Nove godine dijele nas samo dva dana, stoga je pravo vrijeme da se bacite na razmišljanje o party stajlingu. Iako ćemo 2020. pozdraviti u udobnosti vlastitog (ili prijateljevog!) doma, to nije razlog da sve prepustite slučaju i preskočite glamur. Čak i ako se odlučite za neku jednostavnu odjevnu kombinaciju, s lakoćom je možete podići efektnom frizurom upotpunjenom stajliš ukrasima za kosu koji će cijelu priču podići na višu razinu. U nastavku donosimo inspirativne ideje s Instagrama i 14 chic ukosnica koje još stignete kupiti po sniženoj cijeni…

Ako ste već osmislili outfit za Silvestrovo, ali ne znate što biste s kosom, imamo rješenje koje će vas u trenu učiniti glam divom bez pretjeranog truda.

Iako ćemo 2021. godinu dočekati u kućnoj atmosferi, to nije izlika da ne zablistate punim sjajem i to – doslovno.

@justinemarjan

Umjesto uobičajenog nakita, poput ogrlica i naušnica, ove godine posegnite za upečatljivim i razigranim ukosnicama koje se s lakoćom uklapaju u svačiji stil i u trenu podižu i najobičniju malu crnu haljinu.

Trend ‘pretjerivanja’ s ukosnicama zavladao je modnom scenom prije nekoliko sezona, no ni ove zime ne jenjava. S obzirom na to da u popularnim dućanima traju sezonska sniženja, genijalne modele možete kupiti i po dvostruko nižoj cijeni.

 
@fashiondesfemmes

Bez obzira na to planirate li nositi pletenicu, raspuštenu, valovitu ili ravnu kosu ili pak konjski rep, ukosnice se sjajno slažu sa svakom od ovih frizura.

Ako se odlučite za raspuštenu kosu, začešljajte je na stranu i umetnite nekoliko kopčica, dok će uz rep ili punđu one izgledati sjajno ako ih zataknete na stražnji dio glave.

@editorialistmagazine

Kako bismo vam olakšali potragu za efektnim ukosnicama, izdvojili smo 14 komada iz aktualne ponude po sniženoj cijeni koje izazivaju trenutnu ovisnost:

Stradivarius, 29,90 kn
Stradivarius, 29,90 kn
Zara, 79,90 kn
Zara, 79,90 kn
H&M, 60 kn
H&M, 37 kn
ASOS, €10.15
ASOS, €4.15
ASOS, €5.20
Gucci, €590
Balmain, €420
Valet, €37
Lelet NY, €195
Lelet NY, €135

Modne ovisnice s Instagrama već su se pohvalile raskošnim ukrasima za kosu kojima su podigle svoje stajline na novu razinu, a ovo su neki od najljepših lookova koje nije teško kopirati:

@pearls.kw
@hairwithlinda
@hairwithlinda
@hairwithlinda
@thestyleograph
@thestylestalkercom
@ninasandbech
@editorialistmagazine
@pixiemarket
@ninasandbech
@pearls.kw
@hairwithlinda
@editorialistmagazine
@editorialistmagazine
@editorialistmagazine
@editorialistmagazine

Foto: Instagram / promo

Slični članci