Make your day different

Logo Cover

Bojana Gregorić Vejzović ima poseban razlog za slavlje! Lijepa glumica pohvalila se velikim uspjehom, a ‘pala’ je i rijetka fotografija s djecom

U domu glumice Bojane Gregorić Vejzović razloga za slavlje ovih dana ne nedostaje. Naime, lijepa glumica dobitnica je godišnje nagrade Vladimir Nazor, koju je osvojila za ulogu majke u predstavi ‘Majka’ Floriana Zellera. Nekadašnja balerina velikim uspjehom pohvalila se na društvenim mrežama, a ‘pala’ je i fotografija s djecom koju rijetko pokazuje u javnosti…

Glumica i nekadašnja balerina Bojana Gregorić Vejzović pohvalila se velikim uspjehom.

Naime, 52-godišnja televizijska i kazališna glumica osvojila je nagradu Vladimir Nazor, koju dodjeljuje Ministarstvo kulture, za svoju ulogu u predstavi ‘Majka’ Floriana Zellera.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

‘Od srca zahvaljujem Ministarstvu kulture na ukazanoj časti. Osjećam beskrajnu zahvalnost, dirnuta do suza! Nagrada Nazor ukazuje na izvrsnost pojedinaca, ali potiče i obvezuje na daljnje stvaranje koje nadahnjuje, izaziva, osnažuje te povezuje ljude; kako je ministrica dr.sc. Obuljen Koržinek naglasila. Neće biti teško kada volimo posao i kolege s kojima radimo. Zato još jednom neizmjerno hvala mojim sjajnim kolegama i prijateljima, kao i cijelom timu Gavelle. Hvala od srca ocjenjivačkom odboru! Čestitke svim nagrađenima, čast je stajati uz Vas’, poručila je lijepa glumica, a objavu je popratila uz nekoliko fotografija među kojima se našla i ona na kojoj pozira s 18-godišnjim sinom Raulom i 14-godišnjom kćeri Zoe, koju rijetko pokazuje na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

Nekadašnja balerina 1997. godine diplomirala je glumu na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti, rujna 1996. godine članica je glumačkog ansambla kazališta Gavella, gdje je odigrala više od 30 predstava.

Podsjetimo, početkom siječnja Bojana Gregorić i Enes Vejzović proslavili su 18. godišnjicu braka, a krajem veljače i sama glumica zakoračila je u novu životnu godinu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

Kako je zagrebačka glumica svojedobno priznala, tajna njihovog ljubavnog uspjeha leži u iskrenosti, poštovanju, zajedničkom uživanju u malim stvarima i obiteljskim druženjima uz njihovo dvoje djece – 18-godišnjeg sina Raula i 14-godišnje kćeri Zoe.

Bojana Gregorić i Enes Vejzović zavjetovali su se na vječnu ljubav nakon dvije i pol godine veze u tada popularnom lounge baru Škola pred 200-tinjak uzvanika, samo dva i pol mjeseca prije nego li je na svijet stigao njihov sin.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

Trudna glumica nosila je vjenčanicu prljavobijele boje i bijelu ružu u kosi, a na svadbi su nastupali jazz sastav Četvrtinka i poznati glazbenik Cubismo.

Sudbonosno ‘uzimam’ izgovorili su pred mladoženjinim kumom i redateljem Lukasom Nolom, koji je preminuo u listopadu 2022. godine te njegovom suprugom Barbarom, kao i Tarikom Filipovićem, Vedranom Mlikotom, Duškom Ćurlićem, Zlatkom Vitezom, glumicom Kristinom Krepelom, Leonom Paraminski i mnogim drugim poznatim imenima.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Slični članci