Make your day different

Logo Cover

Bogati nagradni fond za naše #BeCoverSummer čitateljice

Cover tim u suradnji sa renomiranim brendovima s područja beauty i modne scene svojim vjernim čitateljima svaki tjedan poklanja luksuzne i poželjne darove

Postanite član naše Cover priče i osvojite pregršt ekskluzivnih poklona koje će beskrajno razveseliti svaku zagriženu ljubiteljicu beauty i fashion scene! Za Cover djevojke spremili smo raskošne košare prepune vrijednih proizvoda koji se nalaze na ‘must-have’ listi svake’ it’ djevojke.

Ovaj tjedan, za vas smo pripremili četiri vrijedne nagrade:

1. Briljantna, urnebesna i praktična parodija bestselera Marie Kondo, The Life-Changing Magic of Tidying Up, objašnjava kako se osloboditi neželjenih obveza, srama i krivnje i kako da svoje dragocjeno vrijeme počnete trošiti na ljude koji vas čine sretnima, čineći ono što želite. Knjiga Sare Knight ‘Kako vam se život čudesno mijenja kada vam se živo j**e’  je jednostavna metoda nežaljenja za izbacivanje mentalnog otpada u dva koraka pomoći će vam da vam se počne živo j**ati i za obiteljske drame, „bikini tijelo“, mišljenja suradnika, tračera i stranaca, „lude“ zabave i stvari koje vam nisu potrebne i… druga sranja. Za nagradnu igru u kojoj možete osvojiti primjerak knjige prijavite se ovdje. 

2. Ovaj tjedan Cover.style svoje čitateljice daruje sa 10 klasičnih majica lako uklopivih u svaku ljetnu modnu lepršavu kombinaciju. Za nagradnu igru prijavite se ovdje.

3. Četiri najsretnije čitateljice Cover.style nagrađuje sa polinezijskim eliksirom ljepote, koji je napokon dostupan u Hrvatskoj, a koji će vaš ten učiniti preplanulim zbog kojeg će vam svi na plaži zasigurno pozavidjeti. Za nagradnu igru prijavite se ovdje.

4. U suradnji s Mikedom ovaj tjedan čitatelje nagrađujemo s vrijednim pakiranjem inovativnog anti-age napitaka s vodećim francuskim kolagenom i beauty shield complexom! Za nagradnu igru prijavite se ovdje.

 
PBZ

Slični članci