Make your day different

Logo Cover

Sinead O’Connor prebačena u bolnicu nekoliko dana nakon smrti 17-godišnjeg sina Shanea: ‘Izgubljena sam bez svog djeteta i mrzim se…’

Irska glazbenica Sinead O’Connor prebačena je u bolnicu samo nekoliko dana nakon smrti 17-godišnjeg sina Shanea

Sinead O’Connor, nekad slavna irska glazbenica poznata po mnogim velikim hitovima, prije šest dana objavila je tužnu vijest kako je njezin 17-godišnji sin Shane preminuo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by D Star News USA (@dstarnewsusa)

 

Irska pjevačica koju smo nekad znali kao Sinéad O’Connor, a koja je nakon prelaska na islam ime promijenila u Shuhada’ Davitt, proživljava tešku obiteljsku tragediju.

U statusu na Twitteru otkrila je kako je nakon vremena provedenog s policijom ubrzo prevezena u bolnicu.

‘Odlučila sam slijediti svog sina. Nema smisla živjeti bez njega. Sve što dotaknem, uništim. Ostala sam samo zbog njega, a sada ga nema. Uništila sam svoju obitelj. Moja djeca me ne žele poznavati. Ja sam us*ana osoba. A vi svi mislite da sam fina jer znam pjevati. Nisam’, napisala je i zabrinula svoje pratitelje

Samo dva sata kasnije ponovno se oglasila na Twiteru i ispričala zbog svojih riječi.

‘Žao mi je što sam sve uznemirila. Izgubljena sam bez svog djeteta i mrzim se. Bolnica će pomoći neko vrijeme’, poručila je 55 – godišnja glazbenica.

Sinead O’Connor udavala se četiri puta, a majka je još troje djece, 34-godišnjeg sina Jakea Reynoldsa, 25-godišnju kćer Roisin i 15-godišnjeg Yeshuu.

Svoju glazbenu karijeru započela je ranih 90-ih, a proslavila se pjesmom ‘Nothing Compares 2 U’. Ubrzo je njezina karijera krenula nizbrdo, a pratili su je i zdrastveni problemi poput bipolarnog poremaćaja i depresije.

 

Foto: Instagram

Slični članci