Make your day different

Logo Cover

Beauty stručnjakinja Manuela Picard u prvoj kolumni za Cover Style otkriva sve o trendovima koji su obilježili prošlu, ali i tretmanima koje ćemo obožavati u ovoj Novoj godini…

Manuela Picard, dobro je poznato ime ime koje stoji iza brenda hrvatskih beauty ateliera poznatim po threadingu obrva, brojnim kozmetičkim tretmanima, ali i uvozu dermokozmetike visoke kvalitete, od nedavno ima i novu liniju make-up i skin care proizvoda, ovoga pod vlastitim brendom Manuela Picard Brows & Beauty, a u svojoj prvoj kolumni za lifestyle portal Cover Style otkriva tajnu svog uspjeha, trendovima koji su obilježili prošlu, ali i tretmanima koje ćemo obožavati u ovoj Novoj godini…

‘S obzirom na to da ove godine obilježavam 25 godina rada u svojoj struci – kozmetičkoj industriji i 10 godina svog vlastitog biznisa, volim se prepustiti novitetima, ali u meni uvijek tinja jedan ‘British old school’ način rada i poslovanja koji po mom mišljenju nikada neće otići, a to je vrhunska prezentacija i performansa svog posla koji je mješavina izvrsno odrađenog svakog tretmana, ulaganja u sebe i svoje djelatnike i vjerodostojnost sebi i svom načinu rada.

Brzi trendovi, dolaze svaki dan, ali isto tako brzo i odlaze, ali temelji dobre usluge i njege kože bi trebali uvijek biti isti.

Manuela Picard

Iza nas je turbulentna godina, a vjerojatno kao i vi, i ja se volim okrenuti i napraviti jedan mali rezime što sam to dobro/loše prošla ili napravila u prošloj godine i kako sve to mogu poboljšati u ovoj novoj …

U radu s klijentima, dobivam dobar uvid u ono što žene vole, žele i što zapravo rade u svojoj njezi kože i make upu.

S obzirom na to da je spektar mojih klijentica zaista velik, doslovce od 12 do 92 godine, (što me neizmjerno veseli) vidim koja je naglašena problematika kože s kojom se žene, (i muškarci naravno!) susreću.

@manuela.picard.beauty

Ono što bi naglasila je da smo se u posljednje gotovo dvije godine ‘skrivali’ iza zaštitnih maski, koje su nam zapravo naglašavale oči i obrve (moj zaštitni znak!) pa sam tu vidjela jedan porast u tretmanima za obrve – od klasičnog oblikovanja koncem, threadinga do Brow lamination tehnike ‘podizanja dlačica obrva kako bi se dobio volumen, kaniranja obrva pa sve do Puder obrva koji su najnovija tehnika trajne šminke.

@manuela.picard.beauty

Nikada nismo imali više tretmana Lash Lifta kao prošle godine, potpuni hit – jer podignute i uvijene trepavice su zaista svakodnevna pomoć kod jutarnjeg make up-a trebat ćete samo jedan sloj maskare, i spremni ste!

Na žalost desila se i loša strana nošenja zaštitnih maski, a to je nečista koža, akne, sada već kultno nazvane ‘maskne’ i sve veći broj žena traži pomoć oko toga, tu smo zaista eksperti jer već nakon jednog dobrog tretmana Hydrafaciala možemo vidjeti zaista veliko poboljšanje, ali tu je najnajvažnija kućna njega.

Veliki broj naših klijentica nabavlja kozmetiku on line jer su vidjele Influencere koji ih koriste. Većini klijentica uvijek kažem da pozdravljam njihove odluke, ali većinom im malo promijenim rutinu, dodam malo bolje i kvalitetnije proizvode i uvijek im preporučim da dolaze na tretmane bar jednom mjesečno i redovito, 1 do 2 puta tjedno ovisno o koži rade piling i masku kod kuće.

@manuela.picard.beauty

Zašto je bitno nastaviti njegovati kožu nakon tretmana? Žene mogu kupiti i najskuplju kremu na svijetu, koja zbog nedovoljno dobre pripreme kože jednostavno neće djelovati i tada dolazi do loših recenzija, negativnih komentara i slično.. Iz tog razloga odlučila sam napraviti svoj brend koji će ženama pojednostaviti i ubrzati svakodnevnu njegu i koja će biti izuzetno djelotvorna; od brzog groominga obrva do svakodnevne 3 – minutne njege. Nekako sam to odlučila pojednostaviti jer mislim da svi na sebe stavljajmo previše svega i na kraju ne postižemo željeni rezultat. Ali više o tome u jednoj od sljedećih kolumni za Cover Style.

@manuela.picard.beauty

Upravo je objavljena Pantone boja 2022, Veri Pery, plavo ljubičasta boja (koja podsjeća na lavandine cvjetove) koja podsvjesno u nama budi ono najbolje – duhovnost, radostan stav prema sebi i svijetu, dinamičnu prisutnost, potiče hrabru kreativnost i maštovitost. Vjerujem kako će nas upravo ti osjećaji pratiti cijelu ovu godinu.

Svima želim najljepšu godinu, i u psihičkom i u fizičkom smislu, jer smo svi to zaslužili, a ljepota je potreba svih nas!’
Stay Beautiful!

Manuela Picard

Manuela Picard Beauty Atelier & Brow Bar
Foto: Instagram/privatni album

 

Slični članci