Make your day different

Logo Cover

Barcaffe donosi sreću: Sretnoj dobitnici Ivani Marušić iz Zagreba uručeni ključevi novog Renault Captura

Automobil Renault Captur, glavna nagrada u Barcaffeovoj nagradnoj igri, svečano je predan sretnoj dobitnici iz Zagreba, Ivani Marušić u Super Konzumu u Radničkoj. Nagradu je uručila direktorica marketinga Barcaffea, Tihana Vujčić. Sretna dobitnica koja nije skrivala radost vozilo je došla preuzeti u društvu supruga i jednogodišnjeg sinčića Filipa.

Ivana Marušić (35) iz Zagreba zasigurno će još dugo pamtiti početak 2022. godine. Ona je, u velikoj nagradnoj igri Barcaffea osvojila glavnu nagradu – automobil Renault Captur.

Nakon što je dobila ključeve u ruke bila je vrlo uzbuđena: ‘Presretna sam. Ovo je prekrasan dan, jedva sam dočekala da dođem po svoju nagradu. Iskreno, nisam mogla vjerovati da sam osvojila automobil. Kad su me nazvali da mi priopće vijest tresla sam se od uzbuđenja. Ni sada ne mogu vjerovati da je auto moj’, rekla je gospođa Ivana na primopredaji.

Nagrada je došla u pravo vrijeme budući da su ona i suprug taman razmišljali da svoj stari automobil zamijene novim. Gospođa Ivana nam je otkrila kako je veliki kavopija, a dan obavezno započinje kavom. Preferira različite vrste kava, ovisno o raspoloženju i dobu dana. Jutra započinje kavom u kapsulama jer joj je to, kaže, najbrže i najfinije. Kasnije tijekom dana rado si priprema Black’n’Easy kavu.

‘Moja poruka svima je da i dalje pijemo kavu, Barcaffe je naravno na prvom mjestu. A što se tiče nagrade, jedva čekam da se provozam u svom novom automobilu’, zaključila je Ivana.

Ključeve Renault Captura sretnoj dobitnici uručila je Tihana Vujčić, direktorica marketinga Barcaffea koja je tom prilikom izjavila: ‘Drago mi je vidjeti osmjehe na licima dobitnika koji su sudjelovali u Barcaffe nagradnoj igri koju smo organizirali tijekom prosinca prošle godine. Zadovoljstvo naših kupaca je ono što nas pokreće i zato nas posebno raduje kada nagrađujemo njihovu vjernost. Moram reći kako je ova nagradna igra pobudila veliki interes što se vidi po broju prijavljenih natjecatelja. U suradnji s našim partnerom Konzumom podijelili smo brojne nagrade i poklon pakete. Barcaffe i Atlantic Grupa zahvaljuju svima koji su sudjelovali, a meni je osobita čast što sam danas gospođi Ivani uručila glavnu nagradu, automobil Renault Captur.’

Ana Miščević, Ivana Marušić i Tihana Vujčić

Ova atraktivna nagradna igra Barcaffea trajala je mjesec dana, tijekom prosinca 2021. godine, a kupci su sudjelovali kupnjom Barcaffe proizvoda u Konzum prodavaonicama.

Osim glavne nagrade – automobila Renault Captura, vjerni kupci Barcaffeovih proizvoda imali su priliku osvojiti 5 Konzum poklon kartica u iznosu od 1000 kuna i 8 Konzum poklon kartica u iznosu od 500 kuna. Također, 10 sretnih dobitnika osvojilo je vrijedne poklon pakete s neodoljivim Barcaffe proizvodima.

Foto: promo

 

Slični članci