Make your day different

Logo Cover

FOTO: Hippy Garden priredio neviđeni modni spektakl glamuroznom revijom uz večeru pod svijećama, i odaslao snažnu poruku

Sve započinje izborom, a pjesmom Imagine Johna Lennona Hippy Garden je svoje stvaralaštvo okrunio vrhunskom modom i dao snažnu poruku u ovo blagdansko vrijeme.

Jedinstveni modni brend Hippy Garden  jučer je u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade održao svoju ekskluzivnu modnu reviju za 2024. Revija pod nazivom ‘It All starts with a choice’ postala je apsolutno neodoljiva i prije no što su modeli uopće prošetali pistom, a sve zbog impresivne atmosfere koja je odisala modnom profinjenošću Hippy Gardena.

,

Sve prikazano publici bilo je više nego dovoljno da izazove oduševljenje svih gostiju koji su uživali u ovoj nesvakidašnjoj modnoj reviji.

Među brojnim gostima bili su Ana Mišćević, Ana Kalpacino, Ivana Petković Čavra, Boris Ružić, Dina Štern, Nives Celzijus, Zoran Mrvoš,  Borna Kotromanić, Nera Stipaničev, Danijela Gračan, , Davor Garić, Ana i Žara Malić, Nensi Profaca i Ružica Đukić, Nena Kontek i Jelena Bukić, Nives Polovina Barun, Iva Leko i Mihovil Bićanić i mnogi drugi.

,

Na ovoj inspirativnoj večeri uzvanici su sjedili uzduž dva duga raskošno dekorirana stola. Stotine mirisnih svijeća i niski dim uokrug cijele dvorane upotpunili su ovaj ambijent, a Hippy Garden je prikazao svoju dobro znanu snažnu i urbanu modnu ženu.

Još davne 2015. godine dizajnerica Đurđica Vorkapić je pokazala jedinstvenu viziju modnog stvaralaštva, a upravo je ta vizija činila i okosnicu jučerašnje modne revije  koja je mahom nastala kao inspiracija svoje prethodne couture kolekcije ‘ Marquise Maestozo’ prikazane baš u prosincu u istoj dvorani davne 2015.

Đurđica Vorkapić

Tom prigodom je na oduševljenje svih ušetao bijeli konj, a sada na vrlo emotivan način uz taktove bezvremenske pjesme Imagine, Johna Lennona vrhunac kolekcije je zaokružio model u predivnoj izuzetno slojevitoj bijeloj haljini.

‘Živjeti i stvarati viziju u kojoj uživaš neprocjenjivo je blago. Moje modno stvaralaštvo, ideje i vizija uvijek su ispred očekivanja pa tako već dugo samostalne revije Hippy Garden oduševljavaju i daju novi stvaralački pristup’, rekla je dizajnerica Đurđica Vorkapić.

Predstavljena kolekcija  je u cijelosti prožeta trajnim glamurom  i nezaobilaznim hipijevskim štihom.
Neki od najupečatljivijih voluminoznih lookova uključivali su duge haljine izrađene s autorskim printom na organdi materijalu, svili i umjetnoj koži.

,

Poštujući kod brenda naglasak je na modele koji prate liniju tijela ili su pak raskošno formirani u struku, dok su tkanine bogatih tekstura s naglašenim volumenom u baznim crnim tonovima besprijekorno ukomponirani u cijelu kolekciju.

Poseban romantičan moment upotpunio je ručno izrađen nakit od sjajnih crnih perli i brušena kamenja sa rukavicama izrađenih od umjetne kože.

,

Hippy Garden kolekcije inspirirane su svijetom za sebe, kreativnošću, smislom za lijepo, toplinom i energijom vlastitog stvaralaštva, a izvedene visokovrijednim materijalima i tehničkim perfekcionizmom.

Pogledajte FOTO galeriju:

Zoran Mrvoš
Davor Garić
Nera Stipaničev
Nives Celzijus
Danijela Gračan
Ivana Petković Čevra
Borna Kotromanić
Dina Štern
Ana Miščević i Ana Kalpacino
Ana i Žare Malić
Iva Leko i Mihovil Bićanić
Nena Kontek i Jelena Bukić
Tihana Harapin Zalepugin
Nensi Profaca i Ružica Đukić
Sandra Njavro
Nives Polovina

 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

FOTO:   Matea Smolčić Senčar
FOTO:   Deyan Barić
VIDEO: Dino Šenčar
MUA:   Sanja Agić
KOSA: Perman Aveda Koncept

 

 

Slični članci