Make your day different

Logo Cover

Ante Todorić i njegova životna partnerica Petra Kaćunko otkrili kako su u slatkom išćekivanju prvog zajedničkog dijeteta

Ante Todorić, stariji sin Ivice Todorića, u ožujku 2021. godine potvrdio je kako ljubi sedam godina mlađu Splićanku Petru Kaćunko. Ove godine par slavi četvrtu obljetnicu ljubavi, a kao najljepši poklon na jesen im stiže prvo zajedničko dijete..

‘Istina je, čekamo bebu. U petom sam mjesecu, iza mene je 21 tjedan trudnoće koju podnosim odlično. Po tom sam pitanju uistinu sretnica, nemam nikakvih tegoba i ako se tako nastavi, planiram raditi do zadnjeg dana’, Petra Kaćunko za Gloriju je otkrila sretnu vijest.

Ante Todorić i Petra Kaćunko

Dodala je i kako već ima iskustva s dvije trudnoće, ali i da se sada osjeća sigurnije i opuštenije, da manje brine o nekim stvarima koje su me mučile prije. Za spol prinove znaju samo ona i njezin partner, Ante Todorić, a nisu ga otkrili ni najbližima jer žele da ono bude iznenađenje.

Milica i Ivan Todorić, Ante Todorić i Petra Kaćunko

Ante Todorić iza sebe ima jedan brak. Nakon 15 godina braka 2017. razveo se od bivše miss Hrvatske Martine Todorić s kojom ima troje djece – Emu, Luciju te sina Ivicu.

Petra Kaćunko, 37 – godišnja Splićanka, također iza sebe ima jedan propali brak, a u kojem je dobila dvoje djece.

Ante Todorić i Petra Kaćunko,Latica Ivanišević i Bernard Krasnić

Ona i Ante su navodno u vezu ušli nakon jednog druženja s prijateljima na brodu. Nedavno su su pokrenuli i zajednički posao – agenciju za nekretnine Regent Real estate agency, zajedno s s partnerima i investitorima iz Njemačke.

Foto: Mario Poje i Bojan Zibar/promo
Slični članci