Make your day different

Logo Cover

Novi poslovni poduhvat Ante Todorića i njegove djevojke Petre Kaćunko podržali brat Ivan Todorić sa suprugom Milicom i sestra Iva Todorić

Ante Todorić krenuo je dalje nakon 15 bračnih godina i razvoda od bivše supruge Martine, a ljubavnu sreću pronašao uz 37 – godišnju Splićanku Petru Kaćunko Cvitanić. Nakon dvije godine ljubavi zajednički su krenuli u novi poslovni poduhvat. Događaju je nazočio i Bernard Krasnić, široj javnosti poznatiji kao bivši suprug glazbenice Nine Badrić, a koji obnaša funkciju regionalnog menadžera Regent Real Estate agency i koji je stigao sa suprugom Laticom Ivanišević…

Novootvorena Regent Real estate agency, iza koje stoje privatno-poslovni partneri Petra Kaćunko i Ante Todorić, zajedno s partnerima i investitorima iz Njemačke, službeno je otvorila svoja vrata. Na svečano otvorenje stigao je mlađi brat Ante Todorića – Ivan Todorić sa suprugom Milicom, ali i sestra Iva Todorić.

Ante Todorić i Petra Kaćunko

Riječ je o jedinstvenoj agenciji fokusiranoj na premium nekretnine koja nudi cjeloviti pristup prodavateljima i kupcima nekretnina te koja se u potpunosti vodi potrebama i željama klijenata.

Misija Regent Real estate agencije jest svojim klijentima pružiti izvanrednu uslugu i stručno vođenje kroz složene kupoprodajne procese, a odnose s klijentima temeljiti na povjerenju, stručnosti i transparentnosti poslovanja.

Milica i Ivan Todorić, Ante Todorić i Petra Kaćunko

Ako ste se odlučili na kupnju doma iz snova, agenti iz Regenta pružit će najviši nivo usluge u svakoj etapi: od pomoći kod odabira prave nekretnine, donošenja informiranih odluka i savjeta oko financijskih i pravnih odgovornosti do pregovaranja s prodavateljem kako bi za vas dogovorili najbolje uvjete, istovremeno štiteći vaše interese.

Petra Kaćunko, Ante i Iva Todorić

Isto tako, pružit će vam podršku u slučaju da unajmljujete nekretninu, vodeći računa o vašem budžetu i načinu života, a sve kako biste pronašli životni prostor kojeg ćete moći nazvati domom.

Prodajte li nekretninu, iskusni tim stručnjaka vodit će vas kroz cijeli proces: počevši od procjene vrijednosti, do oglašavanja i pozicioniranja nekretnine kako bi se jedinstveno izdvajala od konkurencije, uz ciljani marketing distribuiran kroz sve važne kanale oglašavanja, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Ante Todrić i Petra Kaćunko,

Prvi Regent ured, čije uređenje potpisuje renomirani arhitekt Tvrtko Topić, službeno je otvorio svoja vrata u zagrebačkom Centru Kaptol, a event otvorenja podržali su obitelj i poslovni suradnici.

Životna družica i poslovna partnerica 44 – godišnjeg Ante Todorića – Petra Kaćunko inače je poduzetnica, bavila se turističkom djelatnošću, a iza sebe ima brak u kojem je dobila dvoje djece. Nakon kraha braka, prije dvije godine ljubav je pronašla uz najstarijeg sina Ivice Todorića.

Petra Kaćunko i Ante Todorić i poslovni suradnici Ivica Varvodić i Silvio Roguljić

 

Regent Real Estate agency
Regent Real Estate agency

Foto: Mario Poje i Bojan Zibar

Foto: promo
Slični članci