Make your day different

Logo Cover

Ante Todorić i njegova partnerica Petra Kaćunko dobili prvo zajedničko dijete – djevojčicu, poznato je i ime kćerkice

Poduzetnik Ante Todorić, stariji sin bivšeg šefa Agrokora Ivice Todorića i njegova životna partnerica Petra Kaćunko, postali su roditelji prvog zajedničkog djeteta – kćerkice. Sretne vijesti otkrila je ponosna teta Iva Todorić, objavivši prvu fotografiju najmlađe članice obitelji Todorić na Instagramu, a poznato je i ime koje su joj presretni roditelji nadjenuli…

Obitelj Todorić postala je bogatija za još jednog člana! Ante Todorić i partnerica Petra Kaćunko dobili su kćerkicu.

Sretnu vijest na Instagramu je potvrdila Antina sestra Iva Todorić koja je objavila fotografiju novorođene djevojčice, a za 24sata otkrila je da je malena dobila ime Pia.

@srculence__Instagram Story/Screenshot

‘Tetina sedma ljubav’, napisala je poduzetnica uz fotografiju novopridošle članice obitelji Todorić.

Ante Todorić, stariji sin Ivice Todorića, u ožujku 2021. godine potvrdio je kako ljubi sedam godina mlađu Splićanku Petru Kaćunko. Ove godine par slavi četvrtu obljetnicu ljubavi, a kao najljepši poklon stigla im je prinova. Dok je njemu ovo četvrto dijete, njoj je treće.

Ante Todorić i Petra Kaćunko

‘Istina je, čekamo bebu. U petom sam mjesecu, iza mene je 21 tjedan trudnoće koju podnosim odlično. Po tom sam pitanju uistinu sretnica, nemam nikakvih tegoba i ako se tako nastavi, planiram raditi do zadnjeg dana’, Petra Kaćunko za Gloriju je otkrila sretnu vijest.

Ante Todorić iza sebe ima jedan brak. Nakon 15 godina braka 2017. razveo se od bivše miss Hrvatske Martine Todorić s kojom ima troje djece – Emu, Luciju te sina Ivicu.

Petra Kaćunko, 37 – godišnja Splićanka, također iza sebe ima jedan propali brak, a u kojem je dobila dvoje djece.

Petra Kaćunko i Ante Todorić

Ona i Ante su navodno u vezu ušli nakon jednog druženja s prijateljima na brodu. Nedavno su su pokrenuli i zajednički posao – agenciju za nekretnine Regent Real estate agency, zajedno s s partnerima i investitorima iz Njemačke.

Foto: Mario Poje i Bojan Zibar/promo/Instagram

Slični članci