Make your day different

Logo Cover

Annie Wersching preminula u 45. godini života nakon borbe s rakom! Slavu je stekla ulogama u popularnim serijama, glumila je i uz Gorana Višnjića

Američka glumica Annie Wersching, koja je slavu stekla ulogama u popularnim serijama ‘Timeless’ i ’24’, umrla je u 45. godini života nakon gotovo tri godine borbe s karcinomom. Tužnu vijest potvrdio je njezin suprug, glumac Stephen Full, u emotivnoj izjavi za američki CNN. 

Annie Wersching, glumica koja je slavu stekla ulogama u popularnim televizijskim serijama, preminula je u 45. godini života, piše CNN.

Smrt glumice potvrdio je njezin suprug, također glumac, Stephen Full, podijelivši uspomenu na voljenu suprugu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli Bamlett & Lunny’s RIP service! (@r.i.p.s)

‘Pronalazila je čuda u malim stvarima. Nije joj bila potrebna glazba da bi plesala. U duši ove obitelji danas postoji pećinska rupa, ali ostavila nam je alat da je ispunimo’, izjavio je 53 – godišnji glumac.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ian Somerhalder 🥃 (@ian_somerhalder.x)

Svoju glumačku karijeru Annie Wersching započela je prije dvadesetak godina malim, ali istaknutim ulogama u serijama ‘Opća bolnica’ i ‘Supernatural’, a zatim su uslijedile i veće uloge.

Dvije sezone bila je dijelom glumačkog sastava u popularnoj seriji ’24’ gdje je utjelovila FBI agenticu Renee Walker, a glumila je i u popularnim serijama ‘Vampirski dnevnici’ i ‘Timeless’, gdje je surađivala s Goranom Višnjićem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kim Raver Daily (@kimraverdaily)

Osim toga, ostvarila je i brojne gostujuće uloge u popularnim kriminalističkim serijama poput Navy CIS’, ‘Hawaii Five-0’ i ‘Castle’.

Godine 2013. posudila je  glas liku Tess u popularnoj videoigrici ‘The Last of Us’, čime je stekla kultni status, a o čijoj se televizijskoj inačici ovih dana ne prestaje pričati.

S glumcem i komičarem Stephenom Fullom u braku je bila od 2009. godine, a roditelji su trojice sinova, 12 – godišnjeg Freddieja, 9 – godišnjeg Ozzieja i 4 – godišnjeg Archieja.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci