Make your day different

Logo Cover

Serija ‘The Last of Us’ srušila HBO Max! Brutalna radnja temeljena na istoimenoj videoigri i sjajna glumačka postava oduševili publiku

Posljednjih dana naveliko se priča o novoj seriji ‘The Last of Us’ koja je u ponedjeljak premijerno stigla na streaming platformu HBO Max. U originalnoj HBO produkciji, temeljena je na istoimenoj hvaljenoj videoigri koju je Naughty Dog razvio ekskluzivno za PlayStation platforme još 2013. godine. Radnja priče odvija se 20 godina nakon što je moderna civilizacija uništena uslijed pandemije, a već je i prva epizoda ove apokaliptične serije napeta do posljednje sekunde…

Videoigre su novi izvor inspiracije Hollywooda i brojnih streaming servisa koji su u vječnoj potrazi za originalnim sadržajem.

U pripremi je velik broj naslova temeljenih na popularnim videoigrama, a serija ‘The Last of Us’ prva je u nizu koja je ugledala svjetlo dana – i u potpunosti oduševila publiku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli The Last of Us (@thelastofus)

Radnja serije odvija se 20 godina nakon uništenja moderne civilizacije. Joel, jedan od preživjelih, unajmljen je da prokrijumčari Ellie, 14-godišnju djevojčicu, iz surove karantene.

Ono što započne kao manji zadatak pretvara se u brutalno, srceparajuće putovanje, jer oboje moraju proći kroz SAD i ovisiti jedno o drugome kako bi preživjeli.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Last of Us (@thelastofus)

U glavnim ulogama pojavljuje se Pedro Pascal kao Joel, Bella Ramsey kao Ellie, Gabriel Luna kao Tommy, Anna Torv kao Tess, Nico Parker kao Sarah, Murray Bartlett kao Frank, Nick Offerman kao Bill, Storm Reid kao Riley, Merle Dandridge kao Marlene, Jeffrey Pierce kao Perry, Lamar Johnson kao Henry, Keivonn Woodard kao Sam, Graham Greene kao Marlon, Elaine Miles kao Florence, Ashley Johnson i Troy Baker.

Prvu epizodu je režirao i pisao Craig Mazin zajedno s kreativnim direktorom Neil Druckmannom. U fokusu nisu čudovišta i zombiji, nego iskrena veza dvoje ljudi koji zapravo ne žele u tom trenutku biti zajedno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Last of Us (@thelastofus)

Pogledajte TRAILER:

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram/YouTube

Slični članci