Make your day different

Logo Cover

Adriana Ćaleta-Car preslatkim obiteljskim fotografijama (i posve suptilno!) otkrila ime koje su ona i nogometaš nadjenuli drugom sinčiću

Krajem srpnja obitelj nogometaša Duje Ćalete-Cara i njegove supruge Adriane postala je bogatija za još jednog člana – sinčića, čije je ime dubrovačka pravnica otkrila gotovo tri mjeseca kasnije. Zgodna WAGS-ica na društvenim mrežama podijelila je predivne obiteljske fotografije nastale na stadionu nogometnog kluba Lyon, a natpis na dresu mališana otkrio je dobro čuvanu tajnu…

Nogometaš Duje Ćaleta-Car i dubrovačka pravnica Adriana Ćaleta-Car krajem srpnja postali su roditelji drugog zajedničkog djeteta.

Iako su se odmah oglasili oko dolaska prinove, 31-godišnja pravnica tek sada je (na suptilan način!) otkrila da su ona i nogometaš sinčiću nadjenuli ime Felipe.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Zgodna WAGS-ica i šibenski nogometaš sa sinčićima su pozirali na nogometnom stadionu, a mnogima je za oko zapeo detalj na dresu mališana koji otkriva da je par za svog najmlađeg sina odabrao ime Felipe, dok je njegovom starijem bratu na dresu ispisano njegovo ime Mauro.

Iako službeno nisu obznanili svijetu kako se sinčić zove, sudeći po komentarima ispod fotografija, kao i slovu F koje Adriana drži u opisu profila, čini se kako su se slavni supružnici odlučili za ovo tradicionalno ime koje potječe iz grčkog jezika te se može prevesti kao ‘jahač’ ili ‘čovjek zaljubljen u konje’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Iako su 26-godišnji nogometaš i pet godina starija dubrovačka pravnica sve detalje o dolasku prinove vješto skrivali od očiju znatiželjnika, samu vijest da su postali roditelji rado su podijeli.

‘Naša druga ljubav’, napisala je tada 31 – godišnja Adriana Ćaleta-Car uz fotografiju, kao i datum 28. srpnja, kada je prinova stigla na svijet.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Podsjetimo, nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova partnerica, dubrovačka pravnica Adriana, u lipnju su proslavili drugu godišnjicu braka. Svoju su  četverogodišnju ljubav prije dvije godine okrunili brakom kod matičara, a intimno svadbeno slavlje održalo se na terasi dubrovačkog Revelina, u prisustvu najuže obitelji, kumova i prijatelja.

Tada trudna mladenka blistala je u vjenčanici dizajnerice Andree Krolo. Zgodna pravnica i šibenski nogometaš uskoro su postali roditelji sinčića Maura, koji je u kolovozu navršio dvije godine.

Dubrovačka ikona stila priznala je kako dugo maštala o proširenju obitelji, a kako bi bila sigurna da će s beba stići na svijet zdrava, slobodno vrijeme provodila je čitajući knjige o trudnoći.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Adriana i Duje Ćaleta-Car, koji slove za jedan od omiljenih estradnih parova, zaljubili su se još prije šest godina, a privatni život uglavnom nastoje čuvati podalje od očiju znatiželjnika.

Šibenčanin i lijepa pravnica od rujna prošle žive u Lyonu, gdje je on potpisao za tamošnji nogometni klub.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci