Make your day different

Logo Cover

Adriana i Duje Ćalete-Cara postali roditelji drugog djeteta! Čestitke iz cijelog svijeta ne prestaju pristizati na adresu ponosnih roditelja

Nogometaš Duje Ćaleta-Car i dubrovačka pravnica Adriana Đurđević postali su roditelji drugog djeteta. Čestitke iz cijelog svijeta ne prestaju pristizati na adresu ponosnih roditelja. Kao i tijekom prve trudnoće tako su i sada tajili spol bebe, pa se još ne zna je li u njihov dom stigao dječak ili djevojčica…

Obitelj hrvatskog nogometaša Duje Ćalete-Cara i njegove supruge Adriane postala je bogatija za jednog člana. Lijepu i sretnu vijest podijelila je na Instagramu Adriana Ćaleta-Car.

Iako su 26-godišnji nogometaš i pet godina starija dubrovačka pravnica sve detalje o dolasku prinove vješto skrivali od očiju znatiželjnika, samu vijest da su postali roditelji rado su podijeli.

‘Naša druga ljubav’, napisala je 31 – godišnja Adriana Ćaleta-Car uz fotografiju, kao i datum 28. srpnja, kada je prinova stigla na svijet.

Podsjetimo, nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova partnerica, dubrovačka pravnica Adriana, u lipnju su proslavili drugu godišnjicu braka. Svoju su  četverogodišnju ljubav prije dvije godine okrunili brakom kod matičara, a intimno svadbeno slavlje održalo se na terasi dubrovačkog Revelina, u prisustvu najuže obitelji, kumova i prijatelja.

Tada trudna mladenka blistala je u vjenčanici dizajnerice Andree Krolo. Zgodna pravnica i šibenski nogometaš uskoro su postali roditelji sinčića Maura, koji će u kolovozu proslaviti drugi rođendan.

Foto: Instagram

Dubrovačka ikona stila priznala je kako dugo maštala o proširenju obitelji, a kako bi bila sigurna da će s beba stići na svijet zdrava, slobodno vrijeme provodila je čitajući knjige o trudnoći.

Adriana i Duje Ćaleta-Car, koji slove za jedan od omiljenih estradnih parova, zaljubili su se još prije šest godina, a privatni život uglavnom nastoje čuvati podalje od očiju znatiželjnika.

Koliko je dubrovačka pravnica bila sigurna u njihovu ljubav od samog početka, najbolje govori činjenica je zbog svog partnera tada preselila u Francusku, gdje on igrao za nogometni klub Marseille na poziciji braniča.

Šibenčanin i lijepa pravnica od rujna prošle godine žive u engleskom Southamptonu, gdje je on potpisao ugovor za istoimeni klub.

Foto: Instagram
PBZ

Slični članci